DOBRA PRILIKA

Znamo gdje u gradu možete kupiti dobar čaj, čokoladu i čašicu granole s jogurtom za samo 1 euro

Osnivanje 1 euro cluba čini se kao dobar potez ekipe koja stoji iza brenda kofer.

Krajem kolovoza ekipa koja stoji iza brenda kofer. predstavila je svoj 1 euro club koji je, sada kada su cijene obične kave ili čokolade otišle u visine, više nego dobra ideja kada se poželite počastiti, a pritom uštedjeti koji cent.

Riječ je o pogodnosti koja kupcima omogućuje kupovinu određenih proizvoda za samo jedan euro. Ponudu tih proizvoda povremeno mijenjaju pa se tako svojevremeno za jedan euro mogao pojesti sladoled, popiti ledena kava ili čaj, koktel ili limunada, ali i kupiti svježe voće. Trenutno u ponudi za jedan euro nude čak 24 vrste čaja, koji će vam ovdje skuhati i pripremiti za ponijeti, zatim talijanske La Perla praline po izboru, čašicu Morning lab granole s jogurtom te paketić od dva komada dehidriranog voća u belgijskoj čokoladi. Ponuda traje do 30. studenog.

image
Kofer._ Instagram

Kako biste se učlanili u kofer. 1 euro klub, sve što trebate je svratiti u Mesničku 6, u njihov dućan ispred kojeg se nalazi i mali kiosk, zatražiti svoju karticu i počastiti se nekim od navedenih proizvoda. Osim toga, nude i različite začine i začinske mješavine, dodatke napicima, alkoholna i bezalkoholna pića te slatke zalogaje.

Više informacija o 1 euro clubu i ostatku ponude potražite na njihovim društvenim mrežama.

image
Kofer._ Instagram
image
Kofer._ Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:03