VOLIMO VRGANJE

OMILJENI VRGANJI: Kraljevi šuma u šest provjerenih recepata od kojih cure sline!

Evo što za ručak!

Ovi užici u sirovim i mariniranim vrganjima ipak imaju jedan nedostatak: riječ je o predjelu, ali ne i glavnom jelu. Srećom, postoji nekoliko odličnih načina da se sirov ili kratko mariniran vrganj prometne u glavno jelo. Evo kako!

Rižoto s vrganjima i pršutom

Vintage style photo of italian risotto with mushrooms
Getty Images/iStockphoto
 

Trganci s vrganjima i povrćem

Cakovec, 270717.
Restoran Mala hiza u mjestu Mackovec kod Cakovca za rubriku Kuharov gablec.
Na fotografiji: trganci s vrganjima.
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
Željko Hajdinjak / Hanza Media
 

Krem juha od vrganja

Cream-soup with porcini mushroom with croutons on wooden table
Getty Images/iStockphoto
 

Juha s vrganjima, lisičicama, trubama i porilukom

Mario Kučera / HANZA MEDIA

Lazanje s vrganjima

View of vegetarian lasagna with freshly chopped herbs on a white and blue plate by sunlihgt effect.
Getty Images/iStockphoto
 

Krumpir gulaš s vrganjima

Beef meat stewed with potatoes, carrots and spices in cast iron pan on burned black wooden background
Getty Images/iStockphoto
 

Iz drugih medija

Izdvajamo