VAL AKCIJA

NOVI HIT U HRVATSKOJ Građani gledaju na svaku kunu, dopunsko osiguranje po 67 kuna sve popularnije

 Ante Čizmić / CROPIX
Stručnjaci smatraju kako će dopunsko osiguranje uskoro u punoj većoj mjeri prepusti slobodnom tržištu i prestati ovisiti o proračunom minusu, što će dovesti do konkurentnih ponuda, kvalitetnijih polica i niže cijene za građane

ZAGREB - Hrvatsku je zahvatio novi val akcija na dopunskom zdravstveno osiguranju predvođen akcijskom ponudom Croatia zdravstvenog osiguranja, koji ovu popularnu policu nudi za 67 kuna mjesečno.

Nakon što je Dosi.hr, webshop za online ugovaranje osiguranja , ponudio dopunsko osiguranje za 75 kuna, a HZZO snizio svoju cijenu na 70 kuna mjesečno, ovo je najnovija ponuda kojom se želi privući hrvatske građane koji u krizi gledaju na svaku kunu.

Stručnjaci smatraju kako će dopunsko osiguranje uskoro u punoj većoj mjeri prepusti slobodnom tržištu i prestati ovisiti o proračunom minusu, što će dovesti do konkurentnih ponuda, kvalitetnijih polica i niže cijene za građane.

'Isto to dogodilo se sa strujom kad su je počeli nuditi drugi osim HEP-a', podsjećaju stručnjaci s kojima smo razgovarali.

Iako se ne znaju točne brojke ugovaranja dopunskog osiguranja od početka akcijskih prodaja, saznajemo kako su djelatnici HZZO-a zabrinuti nedavnim rezultatima, a građani, koji su nekad morali izdvajati čak i do 130 kuna mjesečno za policu, zadovoljno gledaju tržišnu borbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:31