SENZACIONALAN SERVIS

UŠTEDITE ODMAH! Otkrivamo kako do jeftinijeg auto obveznog osiguranja u manje od 60 sekundi

Cijena police auto obveznog osiguranja ovisi o brojnim faktorima, od starosti vlasnika do snage motora, no razlikuje se i od osiguravatelja do osiguravatelja. Umjesto da trošite vrijeme u potrazi za najpovoljnijom policom, posjetite www.dosi.hr i pronađite je odmah.

Već ove sekunde na Dosi.hr možete usporediti cijene polica i kupiti najpovoljniju. Ako produljujete policu, vaš se bonus prenosi automatski, čak i ako promijenite osiguravateljsku kuću. Cijeli postupak možete obaviti u manje od minute i odmah e-mailom primiti elektronsku potvrdu s kojom možete na tehnički pregled i registraciju.

Umjesto da gubite vrijeme na hodanje od šaltera do šaltera ili pozive raznim osiguravateljima, posjetite revolucionarni webshop Dosi.hr . Sve je na jednom mjestu pa usporedite ponude, odaberite i platite – u manje od 60 sekundi.

DODATNE UŠTEDE

Kupnjom dopunskog zdravstvenog osiguranja možete uštedjeti tisuće kuna godišnje, koliko biste inače platili za recepte, posjete liječniku, fizikalnu terapiju, kraći boravak u bolnici i nekoliko pregleda specijalista.

Strepite od krađe ili se pribojavate požara? Za manje od 1 kune dnevno osigurajte svoj dom od najčešćih opasnosti koje mu prijete: požara, krađe, oluje i drugih.

WEBSHOP REVOLUCIJA

Servis Dosi.hr, kratica od „dobra osiguranja“, prvi je hrvatski webshop za osiguranja, revolucionaran jer omogućava da u samo nekoliko klikova odaberete i kupite policu, potpuno sigurno i transparentno.

Dosi.hr je postigao senzacionalan uspjeh, preko ovog servisa već su ugovorena osiguranja u vrijednosti od 27 milijuna kuna. U samo jednom danu prodano je senzacionalnih 1000 polica dopunskog zdravstvenog osiguranja, bez sekunde čekanja u redu. Dosi.hr je ovlašteni zastupnik sedam osiguravajućih kuća: Allianz, Croatia osiguranje, Croatia zdravstveno osiguranje, HOK osiguranje, Triglav, UNIQA osiguranje i Velebit osiguranje.

Posjetite i vi www.Dosi.hr , usporedite cijene i uvjerite se zašto sve više korisnika štedi svoje vrijeme i novac online kupnjom osiguranja.

Dosi.hr dio je Europa Digitala, u čijoj su mreži najpopularniji hrvatski portali i servisi kao što su Jutarnji.hr, Net.hr, Slobodnadalmacija.hr, Globus.hr, Dodo.hr, LikeCroatia.hr i drugi. Europa Digital proglašen je najbrže rastućim digitalnim izdavačem u regiji po nezavisnom istraživanju revizorske kuće Deloitte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 10:43