SUPER IZGLEDAJU

Čarolija otvorenih polica u kupaonici: Kreativna i funkcionalna rješenja za pohranu

 Thistle Harvest/BEYDINDESIGN
Police iznad školjke izvrstan su način da organizirate svoju kupaonicu i učinite je funkcionalnijom

Tražite li kreativne načine organiziranja kupaonskog prostora? Ako je tako, trebali biste razmisliti o korištenju polica iznad toaletne školjke. Police iznad školjke izvrstan su način da povećate potencijal za pohranu u svojoj kupaonici i učinite je da izgleda elegantnije. Saznajte koje su prednosti korištenja polica u kupaonici, kreativnim načinima njihova korištenja i savjetima za odabir pravih.

image
BEYDINDESIGN

Police u kupaonici

Police iznad školjke izvrstan su način da organizirate svoju kupaonicu i učinite je funkcionalnijom. Dolaze u raznim oblicima, veličinama i stilovima, tako da lako možete pronaći one koje odgovaraju vašim potrebama i proračunu. Osim toga, lako se postavljaju i mogu se koristiti za pohranu svih vrsta predmeta, od ručnika i proizvoda za kupanje do ukrasnih predmeta.

Najbolji dio korištenja polica je to što mogu potpuno promijeniti izgled vaše kupaonice. Omogućuju dodatni prostor za pohranu, a ne zauzimaju previše prostora, a mogu se koristiti i za izlaganje ukrasnih predmeta. Osim toga, vašoj kupaonici dodaju dašak stila i čine je organiziranijom.

image
Mary‘s cozy place

Prednosti polica

Mnogo je prednosti korištenja polica u vašoj kupaonici. Evo samo nekoliko:

Omogućuju dodatni prostor za pohranu predmeta poput ručnika, proizvoda za kupanje i ukrasnih predmeta.

Mogu se koristiti za izlaganje ukrasnih predmeta i dodati dašak stila vašoj kupaonici.

Lako se postavljaju i ne zauzimaju previše prostora.

Dostupne su u raznim oblicima, veličinama i stilovima, tako da možete pronaći onaj koji odgovara vašim potrebama i proračunu.

image
Thistle Harvest

Kreativni načini korištenja

Koristite police za odlaganje ručnika

Jedna od najčešćih namjena polica je odlaganje ručnika. Možete ih koristiti za spremanje čistih i prljavih ručnika, kao i ručnika za ruke i umivaonika. To će pomoći da vaši ručnici budu organizirani.

Upotrijebite police za držanje proizvoda za kupanje

Police su također izvrsne za organiziranje vaših proizvoda za kupanje. Možete ih koristiti za pohranjivanje predmeta poput šampona i sredstava za pranje tijela, kao i drugih predmeta poput sapuna i spužvi.

image
Mary‘s cozy place

Upotrijebite police za izlaganje dekora

Police se također mogu koristiti za izlaganje ukrasnih predmeta. Možete ih koristiti za izlaganje slika, svijeća, sobnih biljaka i drugih predmeta koji vašoj kupaonici dodaju dašak stila.

10 načina da organizirate svoje police

Savjeti za odabir prave police

Kada je riječ o odabiru prave police za vašu kupaonicu, potrebno je uzeti u obzir nekoliko stvari. Prvo, provjerite je li polica odgovarajuće veličine za vašu kupaonicu. Također ćete se htjeti uvjeriti da je izdržljiva i dovoljno jaka da izdrži sve vaše predmete. Na kraju, htjet ćete se pobrinuti da odgovara cjelokupnom stilu i dekoru vaše kupaonice.

image
DIY Over the Toilet Ladder

Različite vrste polica

Na tržištu je dostupno nekoliko različitih vrsta polica. Najčešće su metalne police, drvene police i staklene police. Metalne police obično su najizdržljivije i mogu držati teže predmete. Drvene police također su vrlo izdržljive i mogu se koristiti za izlaganje ukrasnih predmeta. Staklene police su najelegantnije, ali možda nisu toliko izdržljive kao metalne ili drvene police.

Sigurnosni savjeti za postavljanje polica

Kada se radi o postavljanju polica, važno je poduzeti potrebne sigurnosne mjere. Provjerite je li polica pravilno pričvršćena za zid i je li polica dovoljno čvrsta da drži predmete koje planirate pohraniti na nju. Pažljivo pročitajte upute prije nego što pokušate postaviti policu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. ožujak 2024 14:45