Izvrsno uređen stan

Čaroban mali stan

Stalno smo u potrazi za novim rješenjima koja će naš dom učiniti posebno upečatljivim i elegantno uređenim prostorom ugodnim za život. Najjednostavniji način da se interijer posebno istakne pažljiv je odabir boja koje će objediniti prostor i njegovo uređenje u harmoničnu cjelinu. Upravo je stan koji je na fotografijama u nastavku idealan primjer primjene tog pristupa!

Bijela i siva boja čine osnovnu kombinaciju boja koju je arhitekt Thai Quang iskoristio pri uređenju tog divnog stana za dobivanje jedinstvenog izgleda prostora. Sivo-bijelu paletu tonova razbija samo nježno zelenilo brojnih biljaka raspoređenih u stanu. Razigranost uređenja postignuta je uporabom različitih materijala, tekstura i tonova sive i bijele boje, a elegantni komadi namještaja stvaraju dojmljiv prizor u svakoj prostoriji.



Dnevni boravak dio je glavnog dijela stana otvorenog rasporeda. Smješten je u uglu prostorije tik uz zastakljena vrata terase, što omogućuje da tijekom dana bude osunčan i svijetao. U njemu je bijeli kauč, a dodatni prostor za sjedenje dobiven je s dva sivo-bijela taburea. Raznovrsne biljke ukrašavaju dva stolića za kavu i okolni prostor. Posebnu pozornost privlači sivi zid od opeke na kojem su slike kojima se unosi dodatno zelenilo u uređenje.


DOBITNA KOMBINACIJA Dnevni boravci u sivoj i zelenoj boji



Na drugoj strani prostorije blagovaonica je sastavljena od drvenog stola i stolica koji svojom bojom i teksturom stvaraju toplu, ali rustikalnu atmosferu.


Predsoblje je uređeno uz mnoštvo zanimljivih detalja, poput golemog okruglog ogledala, niske drvene klupe smještene uz zid i crnih metalnih ljestava.

UREĐENJE HODNIKA Osmislite zabavan i funkcionalan ulaz na kojem će vam svi zavidjeti!


Spavaća soba ponavlja paletu iz ostatka stana, a namještaj čine bijeli krevet, bijeli veliki ugradbeni ormar, sivo-bijela komoda na kojoj je televizor i bijeli radni stol. Element uzorka u prostor unosi monokromatski tepih, a prostorija je ukrašena crno-bijelim fotografijama i različitim dekorativnim detaljima, poput drvenih slova, velikog drveta smokve i drugih sitnica.




UREĐENJE DNEVNE SOBE Ove sobe su dokaz da trend sive boje još neko vrijeme ostaje!

Izvor: Home Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 07:09