BURNO NA ULICAMA PRED UTAKMICU

POLICIJA PRIVELA 65 NAVIJAČA Uhićeni zbog ustaških kapa, bengalki, alkohola, ali i krivotvorenja ulaznica!

NOVO 21:54 Zagrebačka policija izvijestila je da je uoči i nakon kvalifikacijske nogometne utakmice između reprezentacija Hrvatske i Srbije dosad privedeno ukupno 65 osoba, uglavnom zbog pirotehničkih sredstava, alkoholiziranosti i krivotvorenja ulaznica.

Do početka utakmice na obradu je privedeno deset osoba, nakon provog poluvremena 17, a nakon završetka utakmice 38 osoba.

Nakon završetka utakmice ukupno je do sada privedeno 38 osoba, od kojih 25 zbog alkoholiziranosti, pet zbog posjedovanja i paljenja pirotehničkih sredstava, dvije zbog krivotvorenja ulaznica, dok se za ostale privedene osobe utvrđuju elementi prekršajne odgovornosti. Od navedenih 38 osoba, iz zone stadiona privedeno je 30, dok je izvan zone stadiona, odnosno s područja grada privedeno osam osoba

------------------------------------

21:08 Do završetka utakmice u policijske postaje diljem Zagreba privedeno je 38 osoba od čega 25 zbog alkoholiziranosti, pet zbog posjedovanja i paljenja pirotehničkih sredstava, dvije zbog krivotvorenja ulaznica, a na dvije osobe se još uvijek utvrđuju elementi prekršajne odgovornosti. Od navedenih 38 osoba njih 30 je privedeno u zoni stadiona, dok su ostali završili u rukama policije na ulicama.

------------------------------------

19:37 Nakon završetka prvog poluvremena u policijske postaje diljem Zagreba privedeno je 17 osoba od čega devet zbog alkoholiziranosti, četiri zbog posjedovanja i paljenja pirotehničkih sredstava, dvije zbog krivotvorenja ulaznica, a na dvije osobe se još uvijek utvrđuju elementi prekršajne odgovornosti. Od navedenih 17 osoba njih dvanaest je privedeno u zoni stadiona, dok su ostali završili u rukama policije na ulicama.

--------------------------------------

ZAGREB - Privođenja nekoliko sati prije nogometnog sraza Hrvatske i Srbije "otvorio" je 21-godišnji mladić koji je na glavnom zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića u 13,30 sati 'lociran' s kapom na glavi na kojoj su bila ustaška obilježja.

Uoči današnje kvalifikacijske nogometne utakmice zagrebačka policija do 17 sati privela je šest osoba, uglavnom zbog neprimjerenog znakovlja, pirotehničkih sredstava i alkoholiziranosti, doznaje se u policiji.

Osim njega, u rukama policije završio je još jedan vatreni navijač u čijim je rukama, pak, bila zapaljena bengalka.

Obzirom da policija cijelu atmosferu na gradskim ulicama te u zoni stadiona i na tribinama snima, nije za isključiti da će privođenja i odgovarajućih prijava biti daleko više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:23