HISTERIJA NA VRHUNCU

'ŽELIM DA NAS NAPADNU. NITKO NEMA TAKVE VOJNIKE KAO MI' Asadov 12-godišnji sin na Facebooku prijeti SAD-u?

 Screenshot/Facebook

- Želim da nas napadnu. Želim da naprave tu grešku. Oni mogu imati najbolju armiju na svijetu, tenkove, brodove, aviona, ali vojnici!? Nitko nema takve vojnike kao mi u Siriji - napisao je na svom profilu Facebooka Hafez al Asad najstariji sin predsjednika Bašara al Asada.

ISTRAŽITELJI UN-A NAPUSTILI SIRIJU Damask: 'Spremni smo, mogu nas napasti svakog trena'

Dvanaestogodišnji Hafez je priprijetio SAD-u porazom i podržao je vlast svog oca Bašara al Asada. Sirijski predsjednik stvarno ima sina - Hafeza, ali teško je ustanoviti je li to njegov profil na toj popularnoj društvenoj mreži ili se netko poigrava.

Naime, na stranici između ostalog piše da je Hafez završio Oxford Univeristy te da igra nogomet za Barcelonu.

'Hrvatska želi mirno političko rješenje velike krize u Siriji'

Američki New York Times smatra da bi to mogla biti "dječja fantazija i igra" ali neki podaci su točni poput toga da je pohađao Montessori školu u Damasku, što je poznat detalj iz života sina Bašara al Asada.

Na profili se pojavilo i puno komenatra sirijskih dužnosnika i mnogih simpatizera diljem svijeta koji podržavaju riječi, mogućeg, mladog sirijskog nasljednika.

Sirijski predsjednik 2001. se oženio s Asmom al Ahra s kojom ima troje djece - Hafeza te kćerku Zeinu rođenu 2004 i mlađeg sina Karima rođenog 204 godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:40