OVO NIJE LUTKA!

FOTO VIDEO Ideje za Noć vještica: Fantastična vizažistica uz malo boje pretvara se u strašna bića!

 YouTube

Dok se duhovi i Goblini pripremaju za lutanje ulicama 31. listopada , jedna vizažistica posvetila se stvaranju nekih neobičnih maski koje idu uz najbolje Halloween kostime.

Sa dobrim zaleđem u umjetnosti i dizajnu, Angie Starling iz Sjeverne Karoline svoj kist pretvorila je u alat za šminkanje s kojim se pretvara u strašne filmske likove.

Njezino umjetničko ime je Goldie Starling, a na You Tube je postavila nekolicinu tutorijala koji čak i amaterima objašnjavaju kako pravilno nanjeti šminku na lice i kreirati nevjerojatan izgled, a vodi i svoj blog GoldieStarling's Art of Beauty Blog.

Prosječno provede između šest i sedam sati kako bi na video snimkama prikazala obožavateljima svoje umjeće, no za Halloween maske provela je i do 30 sati učeći gledatelje kako da se pravilno maskiraju.

- Najmanje 20 do 30 sati po videu trebalo mi je da smislim koncept, vizualiziram sve, nađem potrebne stvari i kostime... To je nešto što zbilja volim, pa me ne smeta. Imam viziju i želim je ostvariti, kazala je Angie Starling.

Angie Starling malo utjelovljuje lutkicu, zatim zavodljivu Spider Queen, ali i serijskog ubojicu Jacka Trbosjeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:03