TRENER ČEKA KAZNU

POLJUD U IŠČEKIVANJU Tudor na 20 stranica optužbi Matoca odgovorio s četiri stanice obrane

Po svemu zanimljiv dan 'hrvatske prvoligaške karavane'. Osluškivat će se pozorno i u Splitu, posebno zbog Tudora
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Danas bi Igor Tudor mogao/trebao saznati kaznu, ekspresno, kakva će biti već smo spominjali raspone, od novčane koja progresivno raste (dosad je bilo 1000, 2000, nastavi niz...), do moguće vremenske - neće valjda, vjeruju u okruženju “bijelih”.

Tušo piše četiri stranice

Igor Tudor sročio je očitovanje i danas će biti proslijeđeno na vrijeme prema Udruzi prvoligaša, na svojem ekranu mejlom disciplinski sudac Krešimir Vlajčević očekuje ga - do podneva.

A Tudorova presica bit će danas u 11 sati, reći će: “Evo, poslao sam pismo na četiri stranice...”

Dotle, u Zagrebu traje zagrijavanje za današnju skupštinu Udruge prvoligaša, koji se u svojim odajama u Ilici 31 sastaju po glavnoj točki dnevnog reda “o sprečavanju nereda na stadionima i dosadašnjem provođenju zaključaka Nacionalnog odbora za borbu protiv nasilja”, tzv. nultoj toleranciji.

Očekuje se da će Hajduk na Skupštini klubova predstavljati sam Marin Brbić, predsjednik uprave.

A gledanost 50% veća

U susjednoj sobi Vlajčević će čitati Tudorovo očitovanje po prijavi u vezi s nedopuštenim komentiranjem suđenja te uvredama i klevetama, a zbog čega su ga prijavili povjerenik natjecanja Josip Brezni po službenoj dužnosti te stanovnik Zaprešića Marko Matoc, sudac inkriminirane utakmice Slaven Belupo - Hajduk (3-3), kao oštećenik i “uvrijeđenik”.

Po svemu zanimljiv dan “hrvatske prvoligaške karavane”. Osluškivat će se pozorno i u Splitu, posebno zbog Tudora, zapetljanog u paragrafe. A lajt-motiv sastanka bit će ujedno i proglas “nemojmo proizvoditi afere sada kad nam se posjet kroz Ligu 10 povećao čak 50 posto i naš proizvod prenose tri nacionalne televizije”... Zašto pljucati u nikad puniji pjat, tj. tanjur?!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:09