DJEČJI KLASIK U KINIMA

TREĆI KOKO NADMAŠIO PRETHODNIKE 'Ljubav ili smrt' oborio rekord u prvom vikendu

Obzirom na "bombastično otvaranje", distributer smatra da će film dugo ostati među najgledanijim naslovima na našem području

Treći nastavak domaće filmske franšize o dječaku detektivu Koku zabilježio je rekordnu gledanost u prvom vikendu prikazivanja s 12.705 gledatelja, čime je ostvario bolje otvaranje od iznimno uspješnog prvog nastavka "Koko i duhovi", ali i od drugog filma "Zagonetni dječak".

"Ljubav ili smrt" u režiji Danijela Kušana i u produkciji Kinorame, započeo je sa nacionalnom distribucijom 6. studenog i prvog vikenda u preko 40 kino dvorana imao je bolju gledanost od prethodna dva nastavka. Sva tri filma o Koku nastala su prema predlošku iznimno popularnih romana za djecu i mlade Ivana Kušana.

Najnoviji Kušanov film uvodi temu prvih ljubavi u Kokove detektivske i nogometne avanture, zbog čega je njegova ciljna publika distributerima predstavljala velik izazov. No, film će s obzirom na bombastično otvaranje zasigurno dugo vremena ostati među najgledanijim naslovima na našem području, smatra regionalni distributer ovog filma '2i Film'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 14:09