EKIPA STIŽE I IZ LONDONA

Cura i dečko svirat će 24 sata u Ribnjaku: ‘Događaj je jedinstven u svijetu i ima terapeutski učinak‘

Ivan Marojević i Vanesa Petrac (CURA I DEČKO)

 Neonski/Promo
Live stream počinje u srijedu 24. siječnja u 16 sati iz prostora kluba Scene Ribnjak

Glazbenici "CURA I DEČKO", Vanesa Petrac i Ivan Marojević, podsjetimo, uplovili su u 2020. live streamom iz svoga stana. U 2024. sudjeluje pak u live streamu iz prostora kluba Scene Ribnjak. U srijedu 24. siječnja u 16 sati iz toga prostora lansiraju još jednom dvadesetčetverosatnu improvizaciju.

Među izvođačima su Antun Aleksa, Buga Šimić, dečki iz PORTO MORTA, Ivan Levačić, Laura Matijašević, Leo Beslać, Mak Murtić, Miro Manojlović, NOMAD JAM, Pavle Kladarin, Sara Ercegović, Tena Novak, Valerija Nikolovska, Viktor Lipić...

U pomoć im, kako su sami naveli "priskaču vrhunski glazbenici i još bolji prijatelji". Za dobar zvuk brinu se producent Marko Horvat iz MHZ studija i Viktor Volarić Horvat, koji za ovu priliku sjeda na avion i dolazi iz Londona, a za dobar stream hackonauti Lit! Produkcije. Oni će također pokušati ostati budni 24 sata s CUROM I DEČKOM.

image

Ivan Marojević i Vanesa Petrac (CURA I DEČKO)

Neonski/Promo

"Događaj jedinstven u svijetu. Terapeutski učinak promatranja i podupiranja gledatelja i izvođača čine dijelom funkcionalne cjeline. Ovo je izazov tehnologije - vremenski veliko djelo gotovo nemoguće za konzumirati odjednom. To je platforma za komuniciranje dara kreativnosti, stvaranja. 24 manje znana umjetnika su izložena nekoliko publika; onoj uživo, onoj na YT i FB streamu. 24 sata atmosfere ostaje zauvijek na internetu, neprocjenjivo je kulturno dobro..." napisala je Vanesa Petrac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 19:01