ONE DROP MUSIC

Denis Horvat, DJ zvijezda hrvatskih korijena ove subote nastupa u Petom Kupeu

Denis Horvat

 /Press
Horvat je odrastao u Danskoj. Glazbeno se školovao uz Depeche Mode, Billyja Idola, Blondie, a onda je otkrio elektroničku glazbu i techno...

One Drop Music ove subote, 4. studenog priprema novu melodičnu poslasticu. U Peti Kupe dovodi Denisa Horvata, zvijezdu etiketa Innervisions i Afterlife, talijanski duo Glowal i mladu njemačku DJ-icu Aliciu Hahn.

Denis Horvat je rođen u Hrvatskoj, a odrastao u Danskoj. Glazbeno se školovao uz Depeche Mode, Billyja Idola, Blondie, a nakon otkrivanja elektroničke glazbe, techno mu je postao smisao života. Svoju glazbenu karijeru započeo je kao producent, ali mu nije dugo trebalo da se etablira kao vrhunski DJ. Glazbenim sazrijevanjem svoj potpis pronašao je u melodic techno niši, a njegova izdanja objavljuju velike etikete poput Innervisionsa i Afterlifea. Horvat je posljednjih godina redoviti gost svih važnih elektroničkih događaja.

image

Glo wal

/Press
image

Alicia Hahn

/Press
image

Denis Horvat

/Press

Suradnju s navedenim renomiranim etiketama ima i talijanski duo Glowal koji se na scenu probio 2018. godine. Svojom produkcijom punom zaraznih ritmova i emotivnih vokala pridobili su pozornost važnih DJ-a poput Maceo Plexa, Tale of Usa, Solomuna i Dixona. Duo je sve traženiji s rasporedom na globalnim pozornicama uključujući Tomorrowland i Extrema Outdoori klubovima kao što su Watergate, Fabric London i HÏ Ibiza.

Alicia Hahn je mlada i talentirana njemačka DJ-ica i producentica s klasičnim glazbenim obrazovanjem koja se u elektroničkoj glazbi pronašla u progresivnim melodijama emotivnog i energičnog karaktera. Iako je njeno glazbeno putovanje u počecima, svirala je diljem Njemačke te dijelila pozornicu s imenima poput Adriatique, Mathame i Miss Monique.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:28