POZNATI HEADLINERI

DRITO IZ TVORNICE Zimski hip hop festival i po treći put u velikom pogonu

Kandžija i Gole žene
 

ZAGREB – 'Drito iz Tvornice', naš najveći zimski hip hop festival, doživjet će svoje treće izdanje 26. i 27. siječnja 2018. u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Samo dvije zime bilo je potrebno da se 'Drito iz Tvornice' ustoliči kao najjače klupsko hip hop okupljanje i prvi važan festival godine. Vješto složeni popisi izvođača donosili su najaktualniji presjek ove potentne scene koja, sudeći prema rasprodanim izdanjima, nema problema napuniti najveći klub u državi, Tvornicu kulture.

Treće okupljanje planirano je za petak 26. i subotu 27. siječnja, a kompletan popis izvođača objavit će se u četiri vala. U prvom se otkrivaju po jedan headliner svake večeri, tako će u petak nastupiti Kandžija sa svojim Golim ženama, a u subotu High5.

Uskoro će se navršiti druga godišnjica Kandžijinog izuzetno uspješnog albuma 'Nema labavo' na račun kojeg je najpoznatiji slavonski MC sa svojim Golim ženama uzduž i poprijeko prešao cijelu regiju. Njihov fantastičan live nastup po prvi put će označiti jednu večer DIT-a.

Zagrebački trap majstori High5 praktički su bili rezidenti festivala dosad, a uz aktualan singl 'Nema da nema' i solo projekte proteklih mjeseci postoji dovoljno dobrih razloga da još jednom ponesu ulogu headlinera, ovaj put subotnje večeri Drita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:10