GLAZBENI SPEKTAKL

Vodič za Ultra Europe: Ovdje su svi detalji kako se snaći u Parku mladeži

Ultra Europe

 Rudgr.com/Promo
Ovisno o tipu ulaznice koju imate, zamjena za narukvice i ove godine će biti na različitim ulazima

Sad već možemo odbrojavati sate, a ne dane do početka najvećeg festivala u Hrvatskoj – Ultre Europe!

Enter Zagreb donosi neke od osnovnih informacija koje trebate znati za lakše snalaženje na festivalu. Prvi festivalski dan je petak, ali već od srijede će na Zapadnoj obali u Splitu raditi kućica na kojoj bi se karte mogle mijenjati za festivalske narukvice.

Na lokaciji uz Park Mladeži to je moguće od četvrtka. Na taj način, ranijim preuzimanjem festivalskih narukvica, možete izbjeći velike gužve koje se uvijek stvaraju ispred wristband exchange kućica na dane festivala, u petak, subotu i nedjelju.

image
Ultra Europe/facebook/
image
Ultra Europe/facebook/

Ovisno o tipu ulaznice koju imate, zamjena za narukvice i ove godine će biti na različitim ulazima. Najviša navala će naravno biti na GA ulazu (kod Oasis stagea) jer najviše ljudi ima GA ulaznice. Do glavnog ulaza dolazi se iz smjera Ulica Hrvatske Mornarice 10. Oni koji imaju VIP ili VVIP karte, svoje će narukvice predići ispred svojih ulaza koji su jasno obilježeni na karti.

image

Mapa Ultra Europe

Ultra Europe/Facebook/

Main stage, Resistance i Oasis pozornice su na istim mjestima kao i prošle godine, jedino se UMF Radio stage premjestio na drugu lokaciju, neposredno nakon ulaska kod GA entrancea.

Enterov studio će također biti na istom mjestu na sredini stadiona ispred Main stagea, iza glavnog šanka.

Droga, oružje, sprejevi, ruksaci, torbe, hrana, alkohol, otvorene kutije cigareta, kišobrani, dronovi, profesionalne kamere, samo su neke od zabranjenih stvari za unošenje na festival. Što je sve zabranjeno, a što je dopušteno pronađite na detaljnom popisu objavljenom na službenim društvenim mrežama Ultre Europe.

image
Ultra Europe/facebook/
image
Ultra Europe/facebook/
image
Ultra Europe/facebook/
image
Ultra Europe/facebook/

A jednom kad se smjestite ispred odabrane pozornice, onda možete uživati u najboljim DJ-evima svijeta.

U petak vas čekaju Hardwell, Axwell, Charlotte de Witte, Oliver Heldens, Zedd

U subotu partijamo uz nova odlična imena: Steve Aoki, Timmy Trumpet, Boris Brejcha, DJ Snake, Tchami…, a nedjelju će spektakularno festival zaključiti Martin Garrix, Alesso, Afrojack, Carl Cox, W&W, Fedde Le Grand

image
Ultra Europe/facebook/
image
Ultra Europe/facebook/
image
Ultra Europe/Facebook/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:57