U LIPNJU U TVORNICI

Žestoka svirka zagarantirana! Frontmen stadionskih atrakcija Slipknot i Stone Sour premijerno stiže u Zagreb

Corey Taylor

 Avalon.red/Avalon/Profimedia/Avalon.red/avalon/profimedia
Na turneji će promovirati aktualan samostalni album ‘CMF2‘, a praćen novim bendom izvest će i klasike iz raznih faza karijere

Jedan od najznačajnijih metal vokala posljednjih 25 godina, Corey Taylor, frontmen multiplatinastih stadionskih atrakcija Slipknot i Stone Sour, premijerno dolazi na naše prostore sa svojim solo projektom. Ekskluzivan klupski koncert održat će u zagrebačkoj Tvornici kulture u četvrtak, 6. lipnja 2024. godine.

S više od 25 milijuna prodanih albuma te desetak rasprodanih stadionskih i arenskih turneja u karijeri, Corey Taylor spada među najznačajnije persone žestokog žanra uopće. Nemjerljivo je utjecao na kulturu i kao #8 neuništivih Slipknot i kao prvo ime platinama nagrađenih Stone Sour. Na novoj turneji idućeg proljeća, na kojoj će promovirati aktualan samostalni album "CMF2", prati ga novi bend, a uz pjesme s novog izdanja, set liste sadrže i hitove iz raznih faza Slipknot i Stone Sour karijere.

Globalno gledano, Coreyjev Slipknot jedan je od najvećih i najutjecajnijih metal bendova posljednjih 25 godina. Na svom kontu imaju 13 platinastih i 44 zlatna albuma, od kojih su čak tri debitirala na prvom mjestu Billboardovih 200 ("All Hope is Gone", ".5 the Gray Chapter" i "We Are Not Your Kind"), a prodali su više od 42 milijuna ploča.

image

Corey Taylor u Zagreb stiže s novim bendom

PROMO

Stone Sour imali su pak dva zlatna albuma i šest multiplatinastih, platinastih i zlatnih singlova. Coreyjev prvi solo album "CMFT" objavljen je 2020., dok je nasljednik "CMF2" predstavljen 15. rujna ove godine.

Osim u glazbi, Corey Taylor uspješan je autor knjiga i stripova, glumac i humanitarac. Nedavno je prikupio više od 300.000 američkih dolara za Direct Relief, kao podršku njihovoj borbi protiv covida 19. Nakon toga pokrenuo je neprofitnu organizaciju Taylor Foundation, koja ima za cilj podržati i ohrabriti hitne službe te vojne veterane koji žive s posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSD).

Ulaznice u prodaju kreću u petak, 1. prosinca, u 10 sati po cijeni od 39 eura, koja će biti na snazi do 22. prosinca. Od 23. prosinca do 29. veljače 2024. za ulaz će trebati izdvojiti 43 eura, od 1. ožujka nadalje 47. Karte se mogu kupiti na prodajnim mjestima te online na Eventimu i Entriju, dok će hard copy ulaznice biti dostupne u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Dallas Music Shopu Rijeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:03