‘ONI DOLAZE‘

Večeras u Petom Kupeu: Mlade zvijezde splitskog teatra spremaju show, glazbu pušta Nemanja

Ana Marija Veselčić i Davor Pavić

Kazališni projekt Jutarnjeg ide dalje: večeras u 20 sati nastupaju Ana Marija Veselčić i Davor Pavić. Ulaz je slobodan.

I ovaj početak tjedna možete proslaviti uz mlade glumce koji će se u sklopu scensko-medijskog projekta Jutarnjeg lista te Dubravke Vrgoč, bivše intendantice Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, kroz pripremljenu točku te razgovoror s moderatoricom, cijenjenom glumicom Bojanom Gregorić Vejzović u zagrebačkom klubu Peti kupe predstaviti javnosti.

Četvrta je to prilika za uživanje u nastupu mladih glumačkih talenata koji nagovještaju budućnost hrvatske kazališne scene. Glumcima splitskog glumačkog kruga Ana Mariji Veselčić i Davoru Paviću prethodili su studenti osječke Akademije Iva Slavić, Mateja Tustanovski i Matko Trnačić te bivši studenti Rade Šerbedžije i Lenke Udovički Ana Marija Brđanović, Deni Sanković i Mario Jovev, ali i sugrađani večerašnjih zvijezda - Katarina Romac i Stipe Jelaska, čijim je predstavljanjem projekt i započet.

image

Davor Pavić

Tom Dubravec/Cropix

Izvedbu dvojca Veselčić-Pavić te intervju pod vodstvom Gregorić Vejzović pratit će i glazbeni program. Glazbu će, naime, puštati Nemanja.

Niz predstavljanja mladih glumaca čije vrijeme tek dolazi nastavit će glumice Lana Meniga i Ružica Maurus, a zaključiti Nikolina Prkačin i Luka Knez.

image

Partneri projekta ‘Oni dolaze‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 19:42