REKLAMNI POTEZ

Novi potez Trumpa? Reklamira verziju Biblije koju njemu blizak country pjevač prodaje za 59,99 dolara

Donald Trump

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
‘Zato nam zemlja propada. Izgubili smo vjeru u našoj državi. Svi Amerikanci trebaju Bibliju u svom domu, a ja ih imam mnogo‘

Bivši američki predsjednik Donald Trump, kandidat republikanaca na predstojećim predsjedničkim izborima u studenom, reklamira verziju Biblije koju njemu blizak country pjevač prodaje za 59,99 dolara, piše u srijedu Guardian.
U objavi na svojoj društvenoj mreži Truth u utorak Trump „potiče” svoje pobornike da si nabave kopiju Biblije koju promovira „u partnerstvu s dobrim prijateljem” Leejem Greenwoodom, country pjevačem čije se pjesme puštaju na Trumpovim skupovima.
Greenwood svoju verziju primjerka svetog pisma prodaje putem stranicena kojoj su fotografije republikanskog kandidata s tim knjigama.
Biblija je ukrašena američkom zastavom i riječima „Bože blagoslovi Sjedinjene Države”, a sadrži i tekstove poput američkog ustava i Deklaracije neovisnosti.
Greenwood na stranici piše kako je riječ o jedinoj Bibliji koju je podržao Trump, no i naglašava da republikanac od toga ne zarađuje, kao ni njegova kampanja, no da ime bivšeg predsjednika koristi pod plaćenom licencom.
Sam Trump je u utorak u videu govorio kako su „vjera i kršćanstvo najveće stvari koje nedostaju” SAD-u te da „istinski vjeruje kako se one moraju vratiti, i to brzo”.
„Mislim da je to jedan od najvećih problema koje imamo. Zato nam zemlja probada. Izgubili smo vjeru u našoj državi. Svi Amerikanci trebaju Bibliju u svom domu, a ja ih imam mnogo”, kazao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:00