The Last of Us stiže na PS 4?

The Last of Us stiže na PS 4?

Po riječima Sercana Suluna, podpredsjednika PlayStation Turske The Last of Us bi uskoro trebao stići na PlayStation 4 u fizičkom i digitalnom obliku. Tu je izjavu naime, dao u nedavnom intrvju za turski site posvećen gamingu Multiplayer.

NeoGaf korisnik Quirah je preveo Sulunovu izjavu koja kaže – “Nastavak trenutno ne planiramo, koliko ja znam, ali mogu reći da će prva igra biti izdana ovog ljeta za PS 4 kao fizička i dgitalna kopija sa boljom grafikom.” Takav odgovor je dao na pitanje o potencijalnom nastavku za The Last of Us.

Trenutno ova glasina nije dobila službenu potvrdu od strane Sony-a tako da se vlasnici PS-a 4 ne bi još trebali početi veseliti. Za igru također kruži glasina da bi trebala postati PlayStation Now naslov (besplatni naslov za korisnike pretplatničkog servisa). S obzirom da jedna izjava drugu isključuje i obrnuto treba se malo strptiti i vidjeti što će Sony službeno reći.

Podsjetiomo slična stvar je napravljena sa zadnjim Tomb Raiderom, koji je dobio svoj Definitive Edition za nove konzole i prihvaćen je vrlo dobro i od igrača i od kritike. Također valja napomenuti da izjave raznih direktora nisu uvijek u pravu, Samo za primjer treba reći da je prije nekoliko godina jedan od direktora Ubisofta izjavio kako će Assassin’s Creed IV biti smješten u Brazilu, za što sada znamo da nije bilo točno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 15:48