SREDILA GA

HRABRA DJEVOJKA UNAKAZILA JE NAPADAČA KOJI JU JE ODVUKAO U GRMLJE 'Htio me silovati, izvadila sam ključeve...'

 South Yorkshire Police

Ovo lice puno masnica pripada muškarcu koji je napao mladu ženu i odvukao je u grmlje pokušavajući ju silovati, no ona ga je uspjela savladati prvim što joj se našlo pri ruci - ključevima od kuće.

Monstruozni Jonathon Holmes iz Velike Britanije umalo je uspio u svom naumu, no neobičan postupak njegove žrtve koja ga je udarila ključevima i odgrizla mu jezik koji joj je stavio u usta, ostavio ga je u šoku.

- Mislila sam da će me silovati. Moj život bi tada stao - a mogao me i ubiti na licu mjesta. Bila sam tako prestrašena, a opet tako ljuta - kazala je hrabra djevojka.

Holmes (35) je osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog napada koji se dogodio 1. studenog ove godine.

Nadzorne kamere u centru grada Sheffield snimile su ga kako se skriva iza zidova i gleda žene.

Oko ponoći spazio je 21-godišnjakinju i počeo je slijediti u trenutku kada se vraćala kući s posla. Pratio ju je više od kilometra, a onda je ona shvatila da joj je netko za petama. Prešla je cestu tri puta pokušavajući mu pobjeći, no on ju je nastavio slijediti. Izvadila je mobitel kako bi nazvala svog dečka i stavila ključeve u ruku kako bi se zaštitila ukoliko bude potrebno, no onda ju je Holmes zaskočio i odgurao u grmlje.

Uspjela ga je dva puta udariti u lice i trbuh dok je u ruci držala ključeve, a onda je počela vrištati.

Holmes ju je prisilio da legne na leđa, a onda se popeo na nju i kazao: 'Uživat ćeš u ovome'. Krenuo ju je hvatati za grudi, a onda ga je pokušavala udariti u trbuh, lice i vrat dok je zvala upomoć.

Rekao joj je da začepi, a onda joj rukom pritisnuo glavu i ugurao joj jeziku u usta. Njegov stisak malo je oslabio, a onda ga je ona ugrizla za jezik.

Dva prolaznika čula su njezino vrištanje, a Holmes je preskočio ogradu pokušavajući pobjeći i pritom se dodatno ozlijedio.

Policija ga je pronašla u 1.30 sati te noći, a on im je kazao da se ničeg ne sjeća jer je bio pijan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 00:04