ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

PSIHOPAT S FETIŠOM NA KREZUBE ŽENE Žrtvama usred seksa kliještima čupao zube: 'Radio sam to da ne moraju ići kod zubara'

Tužitelji na Novom Zelandu nazvali su ovaj slučaj 'najbizarnijim u povijesti države'. A čovjek koji se pobrinuo da suđenje u Wellingtonu postane svjetska vijest zove se Philip Lyle Hansen. On je samoprozvani stomatolog koji je imao fetiš na 'krezube i punašnije žene' i čija je opsesija otišla tako daleko da je tijekom seksa svojim izabranicama silom vadio zube! Ovaj Novozelanđanin je završio na osuđeničkoj klupi i danas je proglašen krivim po šest od deset točaka optužnice. Kaznu će saznati uskoro...

Hansen je 'operirao' po Wellingtonu skoro 25 godina, nitko ne zna točan broj njegovih napada, ali policija je uspjela dokazati dva slučaja 'prisilnog vađenja zuba', nekoliko pokušaja 'stomatoloških zahvata' i jedan slučaj silovanja... Ovaj neobični psihopat s Novog Zelanda nema baš nikakvog iskustva u stomatologiji, ali neke vještine je ipak stekao nakon što je, policija otkriva, redovito proučavao čak 600 web stranica vezanih uz stomatologiju i vađenje zuba. Kad nije proučavao 'zubarske vještine', Hansen je dane provodio vrebajući žene po internetu.

Ljudi u sudnici danima su slušali nevjerojatne priče Hansenovih žrtava, ali najupečatljivije je bilo svjedočenje žene koja je prošla njegov 'stomatološki tretman' dvaput u istoj večeri.

- Za vrijeme seksa izvadio je kliješta i zabio mi ih je u usta. Doslovno sam čula kako mi zubi pucaju.

To, nažalost, nije bio kraj njezinih muka.

- U jednom sam trenutku zaspala. Međutim, ubrzo sam shvatila da me Phillip vezao, a drugom rukom čupa mi zub.

Iskustvo jedne druge dame bilo je još gore. Za vrijeme seksa u automobilu, Hansen je odnekud izvadio kliješta i izvadio joj šest zuba. Naravno, kod svojih operativnih zahvata Hansen nije koristio anesteziju.

A kako se Hansen branio na sudu? Objašnjenje je poprilično suludo.

- Htio sam da uštede novac koji bi iskeširale pravim stomatolozima...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 02:28