TEŽAK SLUČAJ

TUŽNA PRIČA O TRAGIČNOJ SUDBINI CURICE Zgnječila ju je nadrogirana majka, shrvani otac nakon svega napravio gestu koja je dirnula sve

 Facebook / Marco Mejia

Djevojčica iz američke savezne države New Jersey tragično je preminula nakon što ju je prije nekoliko dana nadrogirana majka, ovisnica o heroinu, slučajno pridavila. Pod utjecajem narkotika izgubila je ravnotežu i srušila se, a zatim otkotrljala do djevojčice i zgnječila je, nakon čega je izgubila svijest.

Malena Olaia Marie Mejia, stara samo osam mjeseci, prošlu je nedjelju hospitalizirana u Atlantic Cityju, a zatim je prebačena na liječenje u Philadelphiju.

Policija je navela da je u domu njezine majke Lise Scalije (31) pronašla 34 paketića heroina i 10 tableta oksikodona, nakon čega su je uhitili.

Lisa Scalia

Po dolasku ekipe hitne pomoći, curica je reanimirana, no njezin je otac Marco Mejia preko Facebooka nekoliko dana kasnije obavijestio da gotovo sigurno neće preživjeti.

'Prvo bih se htio svima zahvaliti na ljubavi i podršci. A sada vam moram reći lošu vijest: moja kći proživljava svoje posljednje dane', napisao je i dodao da se ipak nada da će se možda i izvući, zbog čega je sve pozvao na molitvu.

No, u petak je na društvenoj mreži objavio najstrašniju vijest. 'Teška srca moram vam reći da je moja kćerkica, moje srce i duša, moje malo čudo, otišla kako bi bila s Bogom... Proglasili su je mrtvom jutros u 8:30... Hvala svima na molitvama, ljubavi i podršci, siguran sam da je sve to doprlo do Olaije', napisao je.

Na kraju je objavio nešto plemenito. 'Prije nego je umrla, odlučio sam dati dozvolu da organi moje kćeri budu donirani u nadi da će nekoj drugoj obitelji donijeti čudo', napisao je Marco.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 23:00