TRAGIČAN OBRAT

'TA POSLJEDNJA DVA TJEDNA VOLJELI SU SE VIŠE NEGO ZADNJIH 20 GODINA' Čudom preživjeli masakr u Las Vegasu, a onda poginuli u strašnoj nesreći

Dennis i Lorraine Carver
 Facebook
 

Supružnici Dennis i Lorraine Carver pukim čudom neozlijeđeni su preživjeli stravičan masakr 1. listopada na koncertu u Las Vegasu, gdje je 64-godišnji Stephen Paddock pucajući s prozora hotelske sobe pobio 59 i ranio gotovo 500 ljudi.

No, tragičnom igrom sudbine, Carverovi su samo dva tjedna kasnije poginuli u automobilskoj nesreći, kada je njihovo vozilo skrenulo s ceste, zabilo se u zid i eksplodiralo u plamenu, javlja u utorak BBC.

Kad je započeo krvavi pokolj u Las Vegasu, Dennis Carver skočio je na suprugu i svojim je tijelom štitio od metaka. "To je upravo ona vrsta ljubavi koju su međusobno gajili. Njihova je ljubav bila nesebična", kazala je njihova starija kći Brooke za Las Vegas Review-Journal.

Nakon nekoliko rafala, Carverovi su ustali i potrčali kroz kišu metaka, te tako spasili život. Znali su cijeniti svoju sreću, ispričala je njihova kći. Nakon pucnjave svaki su dan živjeli uživajući u životu, Dennis Carver kupio je supruzi buket cvijeća da je oraspoloži, a jako su ih veselili pozivi svih dragih ljudi koji su željeli čuti kako su.

Ta dva posljednja tjedna svog života voljeli su se više nego posljednjih 20 godina, kazala je Brooke Carver. Dennis (52) i Lorraine Carver (53) zajedno su proveli 22 godine, a iza sebe su ostavili dvije kćeri, javlja BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 19:12