RAT TEHNOLOŠKIH DIVOVA

MICROSOFT ĆE VAM PLATITI DA OSTAVITE IPHONE Otkupljuje stare mobitele za 200 dolara bona u Microsoft dućanu

 AFP

Prije samo nekoliko dana pušten je u prodaju iPhone 5 i već u tri dana prodano je čak 9 milijuna primjeraka. Odlična prodaja Appleovih proizvoda nagnala je šefove u Microsoftu na još jednu neodoljivu ponudu svojim kupcima. Prema pisanju Forbesa, Microsoft će vam u svojim dućanima ponuditi najmanje 200 dolara popusta na njihove proizvode ako im ponudite da otkupe vaš iPhone 4S ili iPhone 5.

Microsoft je tu vijest potvrdio, navevši da će takva ponuda biti dostupna od petka u određenim Microsoftovim dućanima u SAD-u i Kanadi, idućih mjesec i pol. Poklon bon u vrijednosti od 200 dolara, koji će kupci dobiti za svoj iPhone može se iskoristiti za bilo koji proizvod Microsoftovom dućanu, no u Microsoftu se očito nadaju da će tako povećati prodaju Windows Phone mobitela.

Microsoft često ima akcije zamjena staro za novo, pa je tako u tijeku ponuda za korisnike iPada. Dobit ćete najmanje 200 dolara poklon bona za iPad 2, iPad 3 ili iPad 4, koji možete iskoristiti za kupovinu Surface tableta ili nekog drugog proizvoda u Microsoftovom dućanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:27