OTAC ČETVERO DJECE

DO JUČER UGLEDNI POLITIČAR, DANAS NA STUPU SRAMA Drugi čovjek britanskog Doma lordova snimljen kako s grudi prostitutke šmrče kokain

Barun John Sewel ima suprugu i četvero djece, a sporni video je snimljen u njegovom stanu

Zamjenik predsjednice britanskog Doma lordova, barun John Sewel snimljen je kako šmrče kokain kroz novčanicu od pet funti u društvu prostitutki, a sve je objavio britanski tabloid The Sun.

Na fotografiji koja je osvanula na naslovnici tog lista 69-godišnji Sewel šmrče drogu s grudi prostitutke. Razulareni političar kaže u videu da su mogli pozvati na zabavu 'par mladih Azijatkinja' jer 'izgledaju nevino, ali zapravo su kurvetine. To je baš zgodna kombinacija'.

Zatim jednoj od dviju prostitutki govori kako želi da ga 'odvede na stranputicu'. Kasnije je odjeven u crveni grudnjak i kožnu jaknu.

Sun piše da je video snimljen u Sewelovu stanu na Dolphin Squareu, nedaleko od Doma lordova u koji je primljen 1996. Na pitanje plaćaju li mu troškove, odgovara da ima fiksnu tarifu od 200 funti dnevno, žaleći se da je sustav manje izdašan nego što je bio.

'Sve se promijenilo i nestalo. Ljudi su izdavali lažne račune... Članovi (Doma lordova) su ili lopovi ili barabe ili kopilad. Divni ljudi.'

Predsjedavateljica Doma Lordova Lady D’Souza Sewelovo je ponašanje proglasila 'šokantnim i neprihvatljivim'. Lord je nakon skandala u ponedjeljak ujutro dao otkaz na sve funkcije koje je obavljao,

Sad ga čeka istraga zbog seksualnih prekršaja vezanih uz prostituciju.

Lord je oženjen i otac četvero djece. Sun piše da je prije početka zabave sliku svoje supruge preokrenuo i položio na stol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 22:09