ČLANSTVO OSIGURANO

'ČESTITAM VAM NA USPJEŠNOJ REPRODUKCIJI' Pohotni par uhvaćen u seksualnom činu u zrakoplovu, a stjuard ih još dodatno osramotio!

 Stockphoto/Colourbox

Ako se seksate na javnom ili sličnom mjestu, uvijek riskirate da će vas netko otkriti. Upravo to se dogodilo napaljenom norveškom paru koji je odlučio to napraviti u WC-u zrakoplova. Ono na što pritom nisu računali je da će ih stjuard zrakoplova sarkastično i bez milosti zbog toga zadirkivati.

Putnici leta norveške avio kompanije Norwegian iz Pariza za Stockholm iznenadili su se kada ih je pripadnik osoblja zrakoplova obavijestio da želi 'čestitati' ljubavnicima koji koriste jedan od WC-a aviona za 'reprodukciju', prenosi Daily Mail.

Jedna od žena koja je putovala prije spomenutim letom rekla je da su drugi putnici, nakon što su čuli objavu putem razglasa, glasno navijali za ljubavnike te da su 'umirali' od smijeha zbog cijele situacije.

"Stjuard je rekao nešto u stilu: 'Željeli bismo ovim putem poželjeti paru koji je nešto ranije otišao u toalet sretnu reprodukciju'". Žena je dodala da su ljudi na to reagirali s odobravanjem, no i da su bili jako zainteresirani za informaciju tko je od putnika to uistinu i bio.

Glasnogovornik tvrtke Norwegian za Daily Mail je potvrdio incident te je dodao da mole putnike da se suzdrže takvih aktivnosti u budućnosti, neovisno o tome što se Pariz smatra 'Gradom ljubavi'. Dodao je da policija nije bila pozvana u intervenciju jer sigurnost leta nije bila ugrožena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 23:09