POSLAO JOJ PISMO

FOTO: NEOČEKIVANA GESTA NA DAN ŽENA IZNENADILA VOZAČICU TRAMVAJA ZET-a 'Za vas sam potpuni stranac, jedino što ćete o meni saznati su moji inicijali'

 
 HANZA MEDIA

Na Facebook stranici ‘Zakaj volim Zagreb’ osvanula je fotografija čokolade i pisma kojeg je jedna vozačica tramvaja dobila od putnika povodom Međunarodnog dana žena.

- Draga gospođo što vozite tramvaj. Ispričavam se što nisam donio karanfil ili ružu, žurio sam sa fakulteta na posao. Nadam se da će Vam i ova čokolada uljepšati današnji dan. Za Vas sam potpuni stranac i sve ovo je zasigurno iznenađenje. Sreća je u malim stvarima, hvala Vam što savjesno i odgovorno vozite tramvaj. Jedino što ćete saznati o meni je M. T. Iza tih inicijala krije se moja malenkost. Sretan Vam dan žena - Piše u pismu koje je oduševilo brojne članove grupe.

- Bravo mladi gospodine i čestitam Vašim roditeljima na lijepom odgoju - pohvalila ga je jedna korisnica.

- Lijepo i dobro, za nevjerovati! Stvarno u ova teška vremena neočekivano! Ali ugodno iznenađenje! Nisu se svi toliko otuđili da ne bi konkretno komunicirali! Ovo je divan govor geste - napisala je druga.

Facebook/Zakaj volim Zagreb

Pismo je na svom Facebooku podijelila i mlada vozačica Ivana koja je ostala ugodno iznenađena ovim činom.

- #onokad mladi putnik iznenadi lijepom gestom za Dan žena. Ne znam da li je još koja moja kolegica dobila čokoladu u kojoj je bila i napisana poruka od njega!? Svaka čast mladom dečku, pravi džentlmen! - napisala je i dodala kako voli svoj posao i svoje putnike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 23:43