TELUM

Hrvatske tvrtke postaju izvoznici uz Telum Marketing

Domaće tvrtke koje su uz oglašavanje na internetu izašle na puno veće i bogatije strano tržište, danas posluju bolje nego ikad.

Izlazak na strano tržište često izgleda kao skupa i neizvjesna avantura te se iz tog razloga najveći dio hrvatskih tvrtki ipak odlučuje za ostanak na dobro poznatom domaćem tržištu. Najveći problem u izlasku na strano tržište je upravo pristup krajnjem kupcu. Kako oglašavati i prodavati proizvod na novom tržištu, a da to ne bude preskupo?

Oglašavanje na internetu je svakako najefikasniji način za pristup stranim tržištima. Popularne platforme kao što su Google AdWords i Facebook omogućavaju ciljani pristup gotovo svim tržištima na svijetu. Uz pravog partnera koji će znati kvalitetno izraditi, voditi i optimizirati kampanje na stranim tržištima i vaša tvrtka može postati uspješni izvoznik.

Telum Marketing kao Google Partner ima višegodišnje iskustvo u vođenju složenih kampanja na stranim tržištima. Ukoliko i vaša tvrtka razmišlja o izlasku na strano tržište, obratite se vrhunskim stručnjacima za oglašavanje na internetu!

Posjetite nas na: http://www.telum-marketing.com/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 13:02