TELUM MARKETING

Najveću dobit osigurajte profesionalnim vođenjem adwords kampanje! Odaberite najbolju agenciju za Vašu tvrtku

Ostvarite maksimalnu zaradu na vašim Google AdWords kampanjama

Ako koristite Google AdWords oglašavanje, iznimno je važno da vaše kampanje budu maksimalno dobro postavljene kako bi ostvarili što veću zaradu za uloženi iznos. Pri tome je važno da agencija koja vam vodi Google AdWords kampanje ima znanje, iskustvo i transparentan način poslovanja.

Telum Marketing je upravo takva agencija. Agencija je certificirana od strane Googlea od 2008. godine te su naši stručnjaci od tada vodili veliki broj kampanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ako sami vodite vašu Google AdWords kampanju, Telum Marketing vam nudi uslugu besplatne analize te kampanje. Osigurajte besplatnu analizu vrhunskih stručnjaka za Google AdWords bez ikakvih obveza ili skrivenih troškova. Kontaktirajte Telum Marketing !

Telum d.o.o. je Google partner što vam pruža sigurnost da će vaše kampanje biti profesionalno vođene. Google partner je status koji Google dodjeljuje tvrtkama koji iskažu dubinsko poznavanje AdWords sustava kroz niz testova i kvalifikacijskih uvjeta te uz strogu kontrolu kvalitete kampanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:18