AVIOKOMPANIJA SE ISPRIČALA

POMAHNITALI TRUMPOV GLASAČ POTPUNO IZGUBIO KONTROLU 'Imamo li ovdje neke k**e od Hillary Clinton? Tako sam i mislio. Trump, baby!'

 Screenshot: YouTube

Zbog incidenta koji se odigrao prošli utorak na letu između Atlante i Allentowna aviokompanija Delta Airlines uputila je javnu ispriku svim putnicima, piše magazin People.

Naime, jedan muškarac je ustao tijekom leta sa svojeg mjesta te počeo glasno izražavati potporu izabranom predsjedniku Donaldu Trumpu.

- Donald Trump, baby! Tako, to vam govorim. Je li imamo ovdje neke ku*e od Hillary Clinton? Ajmo, Trump! On je predsjednik od svakog od vas! Ako vam se to ne sviđa, vaš problem. Tako sam i mislio, to vam govorim - nepovezano je lupetao muškarac u šilterici i kratkoj majci, dok je ostalim putnicima bilo vidljivo neugodno zbog priprostog i vulgarnog Trumpovog pristaše.

Iz Delta Airlinesa su poslali službeno priopćenje u vezi incidenta:

- Žao nam je što su naši putnici svjedočili ovom incidentu. Razgovarali smo sa svim uključenim timovima i složni smo da se tom muškarcu nije trebalo dozvoliti da nastavi let. Naša odgovornost prema putnicima za koje želimo da se osjećaju sigurno i udobno tijekom leta uključuje i civilizirano ponašanje od strane svih na letu.

Ponašanje koje možemo vidjeti na ovoj snimci ne odgovora našem treningu i kulturi te ćemo u budućnosti nastojati osigurati da naši zaposlenici budu svjesni da imaju punu potporu kompanije kad treba donijeti prave odluke u ovakvim slučajevima - stoji u ne baš najjasnijoj izjavi Delta Airlinesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:53