ŽUTA MINUTA NA CESTI

PROCURILA SNIMKA OBRAČUNA LOPATOM Neviđeni bijes vozača koji je sudjelovao u prometnoj, prvo se potukao pa zaletio u kamion, a onda je uslijedio kaos

 Screenshot / YouTube

Britanska policija objavila je snimku nadzorne kamere s autoceste blizu Ecclesa na kojoj se jasno vidi prilično bizaran ispad bijesa jednog vozača za kojim još uvijek tragaju.

Početkom studenog na engleskoj autocesti lagano su se udarili šleper i manji kamion. Vozači su zvali policiju, no policija nije izašla na teren jer nije bilo gotovo nikakvih posljedica. Stoga su vozač i suvozač došli do manjeg vozila kako bi razmijenili podatke i riješili eventualni problem. Ili su barem tako mislili.

Naime, vozač manjeg vozila nije bio raspoložen za razgovor. Prvo su se potukli na cesti, a nakon što su se vozač i suvozač zatvorili u kabinu šlepera vidjevši da je vrag odnio šalu, vozač manjeg kamiona je ubacio u rikverc i svom se silom zabio u prednju stranu šlepera.

No, kako time ništa nije postigao, a nije mogao ni doći do vozača i suvozača, uzeo je lopatu i razbio bočno staklo.

Glasnogovornik policije rekao je da takav bijes još nisu vidjeli te da na svu sreću nitko nije ozlijeđen, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:39