PROCURILA SNIMKA

RAZVRATNI ŽIVOT KRALJEVSKE OBITELJI Princeza u tangicama slavila rođendan svoje pudlice s činom generala

 Screenshot

BANGKOK - Dok na Tajlandu traje kaos nakon što je vojska prije nekoliko dana izvela državni udar, internetom kruži nekoliko godina stara snimka koja prikazuje dekadentni način života tamošnje kraljevske obitelji. Naime, tajlandski prestolonasljednik, princ Maha i njegova supruga princeza Srirasami, priredili su svojoj pudlici Foo Foo veličanstvenu proslavu rođendana u luksuznom hotelu u Bangkoku.

Na snimci se vidi kako bezbrižni bračni par pjeva rođendansku pjesmicu i hrani psa torom, dok princeza paradira u toplesu, odjevena samo u tange.

U jednom trenutku princeza se sagnula kako bi jela iz pseće posude.

Iako je snimka stara već nekoliko godina, ovih je dana ponovno počela kružiti internetom u kontekstu rasprava o tome koliko su princ i princeza spremni naslijediti ostarjelog kralja Bhumibola Adulyadeja (86), koji boluje od Parkinsonove bolesti.

Prošle godine su u dokumentima američke diplomacije, koje je razotkrio WikiLeaks, procurile informacije kako većina viših dužnosnika na Tajlandu sumnja u sposobnosti prestolonasljednika.

Jedan dokument otkriva i kako je princeza Srirasami rekla američkom veleposlaniku tijekom večere kako njihova pudlica ima čin zapovjednika zračnih snaga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:26