DJETINJASTO PONAŠANJE

STROGO KAŽNJEN NESTAŠLUK Pomokrio se kolegi u kavu pa dobio kaznu od 30.000 kuna i otkaz

Ako vam je neki kolega s posla toliko digao tlak da ste zaključili kako bi najbolja ideja bila pomokriti mu se u piće za kaznu, razmislite još jednom. Naime, muškarac koji je priznao da je to učinio sada mora platiti pet tisuća dolara odštete i to je bio samo dodatak na kaznu od godine dana zatvora, uključujući 11 mjeseci uvjetne kazne.

James Carroll Butler iz Virdžinije 16. ožujka 2009. godine iskoristio je praznu limenku Coca-cole kako bi svoj urin iz wc-a pretočio u kolegin lonac s kavom nadajući se da će ju popiti.

Michael Utz ubrzo je posegnuo za šalicom punom kave no prije nego li ju je popio, zapuhnuo ga je snažan miris urina.

Požalio se svom šefu koji je tekućinu odmah poslao na testiranje u laboratorij. Rezultati su bili pozitivni na urin i fekalije.

Butler je sljedećeg dana priznao krivnju.

- Napravio sam kolegi nešto čega se sramim zbog razloga koji su povezani sa stresom i događaja koji su se prije toga odvijali u mom privatnom životu i na poslu. Posramljen sam zbog svog glupog i djetinjastog ponašanja - napisao je Butler u kratkom pismu 2009.

Michael Utz Butlera je tužio zbog emocionalnog stresa i tražio odštetu od 728.000 dolara. Sud je odobrio 5000 dolara odštete, a Utzov odvjetnik je kazao kako je njegov klijent 'vrlo sretan jer je pobijedio kolegu i da mu je drago da je sve gotovo'.

James Carroll Butler zbog svog je nestašluka dobio otkaz u tvornici Town of Culpeper waste water plant u kojoj je radio 17 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 19:10