MINUTA I POL STRAHA

VIDEO KOJI LEDI KRV U ŽILAMA Pogledajte kako je velika bijela psina provalila u metalni kavez dok je ronilac bio unutra!

Ilustracija
 / YOUTUBE

Na youtube je osvanula nevjerojatna snimka na kojoj velika bijela psina provaljuje u metalni kavez s roniocem koji je samo pukom srećom pobjegao na brod u jednom komadu. Ovaj zastrašujući incident dogodio se kod otoka Guadalupe na zapadnoj obali Meksika. Na snimci se jasno vidio kako psina navaljuje na komad tune koji je poslužio kao mamac, ali nakon par sekundi postalo je jasno kako je monstrum nekako probio kavez i upao unutra.

- Po ovoj snimci mogli bi se zaključiti da je morski pas pokazao zastrašujuću dozu agresivnosti, ali vjerujte mi, to nije bio slučaj - napisao je kamerman ispod videa:

- Morski pas je navalio na tunu, a ne na kavez. Međutim, slučajno je probio šipke, zbunio se i nije se mogao vratiti natrag....

Nakon što se morski pas izvukao iz kaveza, uslijedile su sekunde straha. Je li ronilac preživio ili ga je predator rastrgao?

- Je li netko unutra? Hej, netko je u kavezu! - urlao je jedan od svjedoka, a nakon par sekundi ronilac je izronio i mahnuo rukom pokazavši da je dobro.

- Srce mi još uvijek kuca - rekao je prestrašeni čovjek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 23:18