AKO PIJEŠ NE VOZI

VIDEO: NAJBIZARNIJA SPAČKA IKAD Uvjerio ga da je doživio sudar i deset godina proveo u komi

Kako bi naučio pameti svog prijatelja koji je pet puta uhićen zbog voženje u pijanom stanju, poznati Youtube šaljivac Tom Mabe je izrežirao je cijeli film kojim je uvjerio prijatelja da je poslije opijanja doživio prometnu nesreću te da je posljednjih deset godina proveo u komi.

U tome su mu pomogli glumci koji su se pravili da su liječnici, a i roditelji njegovog prijatelja su mu dali dozvolu. Osim što je pripremio cijeklu scenu, Mabe je snimio lažne vijesti koje su dodatno uvjerile njegovog prijatelja da je deset godina bio u komi.

u trenutku kada se probudio prišla mu je medicinska sestra te mu je rekla da se nalazi u bolnici te da će dovesti doktora.

- Prije nekog vremena si se napio te si imao prometnu nesreću. To se dogodilo 21013., a sada je 2023. Bio si u komi posljednjih deset godina - rekao mu je doktor.

U tom je trenutku odmah tražio da mu dođu supruga i kći, a rečeno mu je da se smiri te da gleda vijesti, među kojima je bila ona da se Miley Cyrus sučava s protjerivanjem iz kamperskog naselja zbog toga što se vrši nuždu u susjedovom dvorištu.

Nakon toga su mu prišao mu je liječnik koji je radilo 'testove' na njemu kako bi vidio osjeća li noge. Polsije toga mu je prišao te je počeo pljuskati po glavi i vikati mu: 'Imaš pet prekršaja zbog vožnje u pijanom stanju'.

Dok je to radio maska mu je pala s lica, pa je pacijent shvatio da je to njegov prijatelj Mabe te da je izveo šalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 03:37