MLADENKA KOD KROJAČICE

VIDEO Najveća vjenčanica na svijetu: Mlada sa 363 kile i strukom od 2.7 metara sprema se za svoj veliki dan

 Inside Edition

Većina mladenki ima posebne zahtjeve kada se radi o njihovoj vjenčanici, kao što su model, tkanina i stil, no buduća mlada Susanne Eman, želi i specifičnu boju, piše The Huffington Post.

"Ne želim da bude posve bijela. Jer ako odjenem bijelu, mogu garantirati da ću se nečim zaliti", kaže Eman.

To se može dogoditi bilo kojoj mladenki, no, čini se da je puno vjerovatnije da će se to dogoditi Eman, koja ima 363 kile i dnevno unese u tijelo prosječno 30 tisuća kalorija.

Vrlo je moguće da Eman uskoro postane najdeblja žena ikad, i prestigne 544 kile tešku Rosalie Bradford koja je umrla 2006. godine.

Eman je u vezi sa Parkerom Clackom (35), kuharom kojeg je upoznala preko Interneta.

"Predivan je. Voli kuhati, a njegova je hrana taaako dobra!", rekla je Eman.

No, pripremanje za veliki dan znači i odlazak u trgovinu kako bi odabrala odgovarajuću vjenčanicu.

Napraviti haljinu bit će glavni zadatak za krojačicu Judy Goff, koja procjenjuje kako je ova vjenčanica biti veća od ijedne koju je dosad napravila, ili vidjela.

"Ovdje imamo gotovo 5 metara, a trebamo 14. Znači, trebamo tri puta veću količinu kako bi napravili haljinu, rekla je Goff za časopis Inside Edition.

Emanina vjenčanica treba biti dovoljno velika kako bi odgovrala njezinom opsegu struka koji iznosi nešto više od 2 metra i 70 centimetara.

Iako bi mogla napraviti toliku vjenčanicu, Eman poduzima mjere kako Gown ne bi ostala bez materijala u cijelosti. No, ne kani smršaviti.

"Želim da bude bez rukava, pošto će vjenčanje biti na ljeto", rekla je Eman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:41