UČITELJICA ZAVOĐENJA

VIDEO: 'SVAKOG MUŠKARCA MOGU PRETVORITI U ŠARMANTNOG PRINCA'Ona je seks-guru i otkriva kako zavestidjevojke i usrećiti ih u krevetu!

 FACEBOOK

Kezia Noble u Velikoj Britaniji je poznata kao 'Pick Up trener' ili učiteljica zavođenja. Ona zapravo savjetuje muškarcima kako zavesti djevojke te ih učiniti sretnima u krevetu i izvan njega.

Do sada je savjetovala na tisuće muškaraca, a njezine ljubavne metode donijele su joj nadimak 'kuja sa srcem', no ona tvrdi kako 'ženama samo radi uslugu.'

Jedan dan tečaja koštat će vas 350 funti, dok će te za sedam dana morat posegnut malo dublje u džep i izdvojit čak 4000 funti. No, Kezia tvrdi kako svakog nepoželjnog muškarca može pretvoriti u šarmantnog princa.

Većina polaznika ovog tečaja je u dobi između 27 i 35 godina, a Kezia kaže kako muškarci dolaze jer su očajni.

Najmlađi polaznik imao je 18 godina, dok najstariji 62 godine, dolaze i biseksualne djevojke i lezbijke, te ljudi s više propalih veza kako bi saznali uzrok loših odnosa.

Učiteljica zavođenja tvrdi kako svojim klijentima nudi potpuni makeover, od vanjskog izgleda do poboljšanja njihove osobnosti te načina kako se nositi sa ženama.

- Tajna uspjeha sa ženama nije samo u povjerenju i kemiji, kako mnogi vjeruju, objašnjava učiteljica zavođenja.

- Prva stvar koju ćemo primjetit je vanjski izgled, to su stvari poput odjeće i frizure, ni jedna žena ne želi da joj muškarac izgleda zapušteno. Bitno je i držanje, dodaje.

Osim toga, Kezia objašnjava kako treba poraditi na samopouzdanju, govoru tijela te razbiti neke predrasude prema ženama.

Mnogi muškarci boje se priči dotjeranoj ženi, jer u samome početku smatraju kako se radi o nepristupačnim ženama.

Kezia dodaje kako mnogi muškarci izlaze samo u barove i noćne klubove i time si ograničavaju mogućnost da upoznaju pravu i zanimljivu partnericu, te ih ona savjetuje kako i u parku i muzeju se mogu upoznati zanimljive osobe.

Na tečaj dolaze i mnogi parovi čija je veza ušla u monotoniju te žele popraviti odnos.

Kezia objašnjava i teoriju zašto žene vole 'loše dečke' te kako 'dobri dečki' mogu iskoristi neke njihove trikove kako bi privukli djevojku.

- Zločesti dečko ženama predstavlja izazov, on ih drži u neizvjesnosti. Zločesti dečko nikada nije previše dostupan ili predvidljiv. On će u ranoj fazi veze staviti svoje prijetelje ili posao na prvo mjesto, a to pokazuje da cijeni sebe i svoj život te da on ima puno toga za dati, objašnjava seks guru.

Pogledajte u videu što je sve još savjetovala Kezia Noble!

Savjeti Keziae Noble: Pet načina da poboljšate svoj ljubavni život

Popravite svoj izgled: - Prvo što će žena primjetiti je vanjski izgled, stvari poput neuredne odjeće, zapuštene i zastarjele frizure može ostavit krivi prvi dojam, objašnjava Kezia.

Izlazite na drugačija mjesta: - Muškarci koji dolaze na moje tečajeve često su ograničeni te izlaze samo u barove i noćne klubove. Zanimljivu djevojku možete pronaći i u parku ili muzeju.

Pokupite neke savjete 'loših dečkiju': - Zločesti dečko nikada nije previše dostupan, ili predvidljiv, a u ranoj fazi veze svoje prijatelje ili posao će imati na prvome mjestu. Time pokazuje da cijeni sebe i svoj ​​život i da on ima puno toga za dati, savjetuje Kezia.

Govor tijela - budite lovac, ne lovina: - Kada pogledamo ljude koje ne poznajemo privatno, naš pogled kreće se brzo, s lijeva na desno, pogledamo prvo jedno pa drugo oko, a zatim izoštravamo sliku i spuštamo pogled prema nosu. S prijateljima taj je pogled nešto drukčiji , pogledavši se oči u oči, pogled spuštamo prema prijateljevom nosu i bradi. Kod zavođenja trokut koji činimo pogledom nešto je veći. Točnije, u trokut zatvaramo osobu od glave do pete pa natrag. Što je naša namjera zavođenja veća, to će pogled oči u oči u biti dublji. Ako netko gleda u vaša usta dok govorite, to može biti vrlo, vrlo zavodljivo. U tom trenutku ta osoba sigurno razmišlja kako bi bilo poljubiti vas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 18:37