STRAVIČNA UBOJSTVA

VIDEO: VRŠILA EGZORCIZAM PA UBILA SVOJE DVOJE DJECE Dječak (1) i njegova sestra (2) podlegli su ubodnim ranama

Zakieya L. Avery (28) iz Marylanda optužena je da je ubila nožem svoje dvoje djece i ozlijedila još dvoje, u dobi od 5 i 8 godina, dok je nad njima vršila egzorcistički ritual u petak.

Norell Harris (1) i njegova sestra Zyana Harris (2) umrli su od višestrukih ubodnih rana, a još dvoje ukućana završilo je u bolnici.

Zakieya L. Avery smatrala je da su njezinu djecu zaposjeli demoni pa ih je htjela istjerati. Policija je u provjeru pozvana još nakon što je nepoznata osoba prijavila da je dijete ostavljeno u automobilu bez nadzora, a pokraj auta je bio nož. Iako su policajci pokušali razgovarali sa susjedima, nitko nije otvarao vrata. Netko ih je obavijestio o bebi u automobilu, no nisu znali tko iza toga stoji.

Iako policija nije dala odgovor zašto su posumnjali da su stravična ubojstva bila rezultat egzorcizma, zna se da se da je sumnjive aktivnosti prijavio jedan od susjeda.

Avery je su subotu optužena zbog dva prvostupanjska ubojstva i dva slučaja počinjenja ubojstva. Pod istim optužbama uhićena je još jedna žena, Monifa Denise Sanford (21), koja nije u rodu s obitelji, a koja je hospitalizirana je nakon incidenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 22:26