STRAŠNA OSVETA

Zubarica bivšem dečku dala jak anestetik, uspavala ga i izvadila mu sve do jednog zuba

WROCŁAW - Jedna se poljska zubarica iz Wrocława na vrlo osebujan način osvetila bivšem samo nekoliko dana nakon što ju je ostavio zbog druge. Došao joj je sa zuboboljom, a izašao bez ijednog zuba!

Naime, zubarica mu je dala vrlo jak anestetik, uspavala ga i izvadila mu sve do jednog zuba, a zatim mu stavila povez da ne može otvoriti usta. Poslije mu je rekla da je došlo do komplikacija i da će morati otići kod specijalista, piše Daily Mail.

Anni Mackowiak (34) sad prijeti tužba i tri godine zatvora zbog neetičke medicinske prakse, a Mareka Olszewskog (45) će ugradnja zubnih proteza stajati čitavo bogatstvo. Da stvari po njega budu još gore, nova djevojka ostavila ga je s obrazloženjem da ne može biti s nekim krezubim.

Mackowiak je izjavila da nije to planirala, ali da se nije mogla suzdržati kad joj se već našao anesteziran i uspavan na stolici. Olszewski je ispričao kako mu se odmah učinilo da je nešto pošlo po krivu jer nije osjećao niti jedan zub kad se probudio, a da su mu se zle slutnje potvrdile čim je kod kuće stao pred ogledalo. Kao objašnjenje zašto je uopće išao popravljati zube kod bivše, rekao je da ju je smatrao profesionalkom i da nije mislio da se ima čega bojati, prenosi Daily Mail .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 14:39