EGZODUS TALENATA

NEODLUČNI FRAN BRODIĆ 'Volio bih ostati u Dinamu do 21. godine, ali moram više igrati...'

'Što će se dogoditi, uistinu ne znam. Imam ugovor koji traje još deset mjeseci, za sada sam tu'

Fran Brodić, mladi Dinamov talent, na utakmici protiv Slavena Belupa dobio je 15 minuta. U 75. minuti ušao je umjesto Duje Čopa. Nakon ogleda porazgovarali smo s Brodićem, dječakom rođenim 1997. godine. Naime, proteklih dana se kroz medije provlačilo da njegov otac Mladen nije sretan minutažom koju mu sin ima u momčadi, te je najavio kako bi i Fran mogao vrlo brzo dignuti sidro.

- Iskreno, želio bih više igrati. Zadovoljan sam ovdje u plavoj svlačionici, najiskrenije, htio bih ostati do, recimo, 21-godine, postati ime u Dinamu, pa tek onda otići u inozemstvo. Znam da bi mi to bio najbolji potez. Međutim, isto tako htio bih što više biti na travnjaku, mislim da je to zapravo logično razmišljanje - kazao nam je Brodić.

Nije talent poput Halilovića, ali Brodić bi svakako mogao biti lijepa napadačka budućnost Dinama. Dečko voli raditi i slušati, pravi je "šljaker", jak, brz, moćan u duelu...

- Što će se dogoditi, uistinu ne znam. Imam ugovor koji traje još deset mjeseci, za sada sam tu.

Tom rečenicom se s nama pozdravio inače vrlo simpatičan mladić, a po informacijama koje dobivamo, Brodić bi do kraja proljeća trebao dobivati sve više prilika, pa bi se ova priča trebala završiti drukčije od one Roberta Murića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:15