Advent inspiriran morem i tradicijom

I ove godine, Rovinj sprema spektakularan doživljaj božićnih i novogodišnjih blagdana stoga ne propustite posjetu ovoj destinaciji kako bi doživjeli čari adventa na moru. Donosimo vam pet razloga koji će vas sigurno privući da ovog prosinca uživate u Rovinju.

promo

Nova lokacija adventa i puno dobre glazbe

Jedna od najuzbudljivijih novosti je premještanje adventskih kućica i pozornice na Valdibora, gdje će svakodnevna glazba uživo oživjeti atmosferu. Poseban naglasak stavljen je na lokalne glazbenike, dok će poznati izvođači poput TBF-a, Gordan Gregurović i drugi svojim koncertima upotpuniti blagdansko ozračje.

Doček Nove godine proslaviti će se na lokaciji Boksiti uz Dubiozu Kolektiv, a atmosferu će dodatno zagrijati Dj For Shure. Nakon nastupa Dubioze Kolektiv slijediti će atraktivan Laser show, a zabava će se nastaviti uz Dj-a So Chic i gastronomsku ponudu Maistre.

image

promo

Bogata gastronomska ponuda

Gastronomska ponuda, koju organizira Udruženje obrtnika, bit će posebno istaknuta od 8. prosinca do 7. siječnja kada će svi posjetitelji imati priliku uživati u raznolikim adventskim i autohtonim jelima te prigodnim pićima.

Najmlađi će također biti oduševljeni programom

Za najmlađe je pripremljen bogat dječji program s radionicama, kazališnim predstavama i animiranim filmovima. Humanitarne manifestacije poput Božićnog đira i Božićnog sajma dodatno će obogatiti blagdansko iskustvo, pružajući priliku za darivanje i podršku zajednici.

image

promo

Posebni paketi za smještaj u fantastičnim hotelima

Očekuje se veliki broj gostiju, a Maistra će pružiti ugodan boravak u svojim renomiranim hotelima poput Grand Parka, Lonea, Edena i Family Hotela Amarina, s obogaćenim adventskim programom, atraktivnim instalacijama koje potpisuje Saša Šekoranja i nezaboravnim dočekom Nove godine. Smještaj je moguće već sada bukirati po posebnim cijenama ukoliko se odlučite za jedan od paketa ponude.

Inspiracija uređenja – rovinjska batana

Advent inspiriran morem i tradicijom nastao je suradnjom i sinergijom između Grada, Maistre, Turističke zajednice, Udruženja obrtnika, Ekomuzeja Batana te udruga, ustanova i ugostitelja koje sudjeluju u organizaciji programa. Koncept uređenja izrađen je u suradnji sa poznatim akademskim slikarom Šašom Šekoranjom. Glavna zvijezda ugođaja i uređenja grada je tradicionalna rovinjska batana, simbol lokalne zajednice, postavljena na nekoliko lokacija u gradu i u moru ispred rovinjske rive gdje su iste ukrašene s predimenzioniranim svjetlećim zvijezdama.

image

promo

Prisustvujte ovogodišnjem Adventu u Rovinju i doživite čaroliju blagdana na moru uz vrhunski program i gostoljubivost ovog prekrasnog grada. Za sve informacije o događanjima, pratite službene stranice manifestacije www.rovinjadvent.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:57