KONCERT I NOVI ALBUM

Alen Vitasović prekinuo nagađanja, vraća se na scenu: ‘Još uvijek imam sve svoje zube‘

I prije orade su mi svašta bacali na pozornicu, grudnjake svih veličina. Jedino mi još umjetne zube nisu, šali se istarski glazbenik
 Bozidar Vukicevic/Cropix

Alen Vitasović vraća se na glazbenu scenu. Nakon nekoliko mjeseci odmora, koji je uzeo zbog zdravstvenih problema, istarski glazbenik 30 godina svoje impresivne karijere proslavit će 30. ožujka velikim koncertom u Pogonu Kulture u Rijeci.

- Na koncertu ću prvo pozdraviti mame i poneku baku. To su one iste djevojke koje su me slušale i voljele na početku moje karijere. Potom ću s pozornice poslati pozdrav i njihovim kćerima, a na kraju i unucima koji se nisu ni rodili kada smo Livio Morosin i ja pjesmu ‘Ne morem bež nje‘ 1993. godine snimili preko radijske vrpce na kojoj je bio novinarski izvještaj - kaže Alen, koji ističe kako voli da su dame u prvim redovima na njegovim koncertima.

- To je taktika ubijanja dviju muha jednim udarcem, jer za ženama dolaze i muškarci koji ih prate - govori Alen, koji priznaje da mu je u ovih 30 godina svašta iz publike znalo doletjeti na pozornicu:

- Prije famozne orade, znali su mi bacati plišane medvjediće, ali i podosta grudnjaka, raznih boja i veličina. Srećom, nije mi se dogodilo još da mi bacaju umjetna zubala kao što su to znali raditi Tomu Jonesu, ali, valjda ljudi znaju da mi to ne treba jer imam sve svoje zube - kaže glazbenik koji upravo dovršava svoj novi album.

- Baš snimamo posljednju pjesmu. Album uskoro izlazi - otkriva Alen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:39