POKAZAO NOVI KOSTIM

Baby Lasagna na velikoj eurovizijskoj pozornici u Malmöu odradio prvu probu: ‘Fino izbrušeno i jako vatreno!‘

Naši predstavnici odabrali su odjenuti nove outfite. Komentatori kažu da je bilo mnogo dima i vatre u Malmö Arena

Baby Lasagna na prvoj probi

 /Corinne_cumming/ebu

Baby Lasagna prošao je prvi svoj veliki i važan ispit na velikoj eurovizijskoj pozornici u Malmö Areni. Danas su, naime, započeli pokusi, a on se našao u prvoj grupi, s Ciprom, Srbijom, Litvom, Irskom, Ukrajinom i Poljskom.

@eurovision Cats, assemble! Cows, unite! @The Baby Lasagna Official smashed first rehearsals! 🇭🇷 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision

Svaki izvođač ima pola sata za prvu probu što je načelno dovoljno za tri izvedbe. Ukoliko nastup uključuje bilo kakvu vrstu pritohenike, ostavlja se za posljednju izvedbu u tih pola sata.

image

Baby Lasagna na prvoj probi

/Corinne_cumming/ebu

Iako kostimi koje izvođači nose na prvim probama nisu uvijek oni koje će nositi na nastupu uživo, većina se ipak odlučuje od početka krenuti s njima i eventualno prilagoditi ponešto za drugu probu - u slučaju našeg predstavnika bit će to 1. svibnja.

image

Baby Lasagna na prvoj probi

/Corinne_cumming/ebu

Na prvoj probi izvođači se upoznaju s pravilima sigurnosti, garderobom, tehničkim pojedinostima. Nakon što proba završi, svaka delegacija može odgledati snimku te raspraviti detalje, dogovara se o mogućim promjenama s kamerama, koreografijom, stilističkom dotjerivanju, a nakon toga i obavljaju i konzultacije oko šminke.

image

Baby Lasagna na prvoj probi

/Corinne_cumming/ebu

Naši predstavnici odabrali su se na prvoj probi pojaviti u novim kostimima čije su skice otkrivene neposredno prije početka njihove probe. Cijela izvedba, kako je objavljeno na službenom blogu Eurosonga na Redditu, od scenografije do koreografije izgledala je slično onoj na Dori - od plesa, lepršavih rukava, sjajnog korištenja cijele pozornice.

image

Baby Lasagna na prvoj probi

/Corinne_cumming/ebu
image

Baby Lasagna na prvoj probi

/Sarah_louise_bennett_ebu

No, komentirali su, nastup je "fino izbrušen" - od plesne rutine do cijelog stada neonskih domaćih životinja na LED zidu, te plešućih mačaka na kraju. Bio je tu i mnogo dima i vatre, mnogo pirotehnike, pa je nastup Baby Lasagne, bio "najvatreniji nastup u danu".

Baby Lasagna je nakon probe izjavio kako je jako zadovoljan.

- Napravit ćemo još male korekcije, ali sve u svemu top, iznenađen sam. - rekao je i dodao kako još nije vidio komentare na kostime, ali je čuo pozitivne reakcije - To je sada spoj onoga što je bilo na Dori i spota. Sretan sam ako su ljudi zadovoljni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:27