PODRŠKA DRUGIMA

Dino Rađa progovorio o problemu koji ga muči dugi niz godina: ‘Mislim da nije izlječivo, ali svladao sam tehniku...‘

Bivši košarkaš govori o svome problemu bez zadrške, a uspješno ga prikriva dulji niz godina

Dino Rađa

 Screenshot/nova Tv/

- Mislim da je to jedna stvar koja nije izlječiva, barem je moje iskustvo takvo - podijelio je slavni bivši košarkaš Dino Rađa svoje iskustvo s problemom s kojim se bori dugi niz godina, mucanjem.

Poznati je košarkaš objasnio da se s vremenom naučio nositi s mucanjem tako da je imao pripremljene scenarije za bilo što.

- Naravno, nismo svi isti, postoje ljudi s nekom većom razinom, s manjom razinom, ali zapravo, u trenu kada zapnem, samo se moram smiriti, izdahnuti i onda ide bez problema - rekao je Rađa, prenosi Slobodna Dalmacija. Dino i danas muca, no svladao je tehniku kojom uspijeva prikriti mucanje u svojim javnim nastupima.

O svemu, rekao je, govori bez zadrške kako bi ljudima koji mucaju pokazao da to nije "kraj svijeta" i da se s tom poteškoćom može izaći na kraj.

Podsjetimo, Dinova supruga, bivša misica Viktorija Rađa, nedavno je gostovala u podcastu ‘Ajmo iskreno‘ Dorijana Klarića u kojem je progovorila o raznim temama, pa i onim škakljivim.

image

Viktorija Rađa

Antonio Mirko Macan I Maja Prgomet/

Viktorija se osvrnula i na nekad popularni trač koji je kružio prije 15-ak godina. Naime, proširila se glasina da su njezin suprug Dino Rađa i pjevač Petar Grašo više od prijatelja.

U to vrijeme su Viktorija i Dino očekivali njihovo drugo zajedničko dijete.

image

Petar Grašo i Viktorija Rađa

Cropix/

- Suludi su ti tračevi… I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, ja bih tome tko je izmislio taj trač došla i poljubila mu ruku jer nam je toliko uveselio život… To kako se mi zezamo s tim, to je genijalno! - ispričala je bivša misica te je iznijela detalje sa samog početka veze s umirovljenim košarkašem.

- Mi smo se ludo zaljubili, to je bilo nešto baš za anale, to je baš bilo povijesno, što dokazujemo i danas, zajedno smo 25 godina i slično je i danas - ispričala je Viktorija o počecima njihove ljubavi.

image

Viktorija i Dino Rađa

Darko Tomas/Cropix/

- On je igrao u Grčkoj i ja sam stalno živjela na relaciji Zagreb - Atena, u jednom smo trenutku shvatili da ne možemo živjeti jedno bez drugog. I sad, hoće li se on odreći svoje karijere i nula na čeku ili ću se ja odreći svoje karijere, bez ikakvog čeka? Odlučili smo da ću ja otići tamo. Svidjelo mi se i... eto! - ispričala je Viktorija Rađa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:38