DOBRA ZABAVA

Ella Dvornik otkrila pratiteljima što rade na snimanju: ‘Kažu sigurno pijete, ločete, a ja tu slažem...‘

Ella je podijelila kako slaže Lego kocke na snimanju, a kaže da neki inače misle drugačije o tome što se događa iza kamera

Ella Dvornik

 Marina Ribar/Marina Ribar Photography

Influencerica Ella Dvornik (32) bila je na jednom snimanju, što je podijelila putem Instagram priče sa svojih 545 tisuća pratitelja.

„Šta radite na snimanju? Sigurno pijete, ločete tamo, ništa ne radite. A ja tu slažem – Lego“, smije se Ella Dvornik dok slaže Lego kocke i gleda u upute za slaganje, a iza nje se priprema ekipa na setu.

image

Ella Dvornik na snimanju

Screenshot/instagram/ella Dvornik/

Potom je podijelila i fotografiju ekipe koja sprema set za snimanje.

image

Ella Dvornik na snimanju

Screenshot/instagram/ella Dvornik/

Podsjećamo, Ella je nedavno punila medijske naslove zbog razvoda od britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea. Par ima dvije kćeri Balie Dee i Lumi Wren. Upoznali su se 2014. godine u Londonu, a nakon nekoliko godina obiteljskog života u Zagrebu s djecom su se preselili u istarske Bale.

Kako je doznao Jutarnji, par je ove godine u travnju u tajnosti podnio zahtjev za sporazumni razvod na pulskom Općinskom sudu. Potom, nekoliko mjeseci nakon Ella i Charles su se međusobno prijavili za više kaznenih djela i prekršaja, između ostalog, među tužbama je i ona u kojoj Britanac tuži Ellu za udio u kući u Balama kojoj je ona jedina vlasnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:56