TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Faris Pinjo zapjevao s Gazdama i pobijedio; komentirao ga i Marko Bujanović: ‘Kao ja prije 30 godina‘

Antonia Dora Pleško pojavila se kao Axl Rose, a Luciano Plazibat postao je Danijela Martinović

Faris Pinjo i Gazde

 Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Nakon što je prošlog tjedna u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" do suza nasmijao publiku kada se pojavio kao Raffaella Carra, ove nedjelje Faris Pinjo zaigrao je na šarm. Uz vješto imitiranje glasa i stasa glavnog vokala grupe Gazde Marka Bujanovića, Faris je imao priliku na pozornici ugostiti članove benda i s njima izvesti hit "Još i danas zamiriši trešnja".

"Kao ja prije trideset godina.", komentirao je Marko nakon nastupa Farisovu transformaciju.

image

Marko Bujanović i Faris Pinjo

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

"Kad pjesma ima dušu, onda ona traži izvođače koji imaju dušu. Ti si donio dušu i prenio si ono što oni rade godinama i mislim da je to jedna od rijetkih pjesama koje su nama svima ušle u dušu, ne samo tebi. Zaista me pogodilo emotivno, svi jako volimo tu pjesmu i hvala ti na ovome Farise.", poručio je član žirija Enis Bešlagić. Na samom kraju emisije, bodovi kandidata prevagnuli su Farisu u korist.

Antonia Dora Pleško rekreirala je pak popularnu baladu benda Guns ‘N‘ Roses te se u ovoj epizodi pojavila kao Axl Rose.

image

Antonia Dora Pleško

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Zajedno s plesnom trupom, scenskim nastupom uprizorila je svadbu iz spota pjesme "November Rain", a na pozornici se u ulozi svećenika pojavio i glumac Velimir Čokljat kojega su gledatelji Nove TV imali priliku gledati i u seriji "Kumovi".

"Mene si vratila u prošlost, bila si fenomenalna, ne znam kako si uopće uspjela dobiti tu rašpu u glasu, tu boju koju si iznijela. Što se mene tiče; moj naklon do poda.", oduševljena je bila Minea.

Lik i djelo Danijele Martinović na pozornicu TLZP-a donio je Luciano Plazibat duhovitom interpretacijom pjesme "Marke nemam" i zabavnim scenskim nastupom.

image

Luciano Plazibat

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

"Nije ti bilo lako ovo napraviti, ali ti si to napravio zbilja... dao si svoj apsolutni minimum i to se vidi i to će se vidjeti kod ocjena. Bez obzira na sve, bio si fantastičan.", u šali je komentirao taj nastup Goran Navojec.

Tomislav Marić ToMa transformirao se pak u Vicu Vukova te izveo zagorsku pjesmu "Suza za zagorske breg"‘ i time potpuno oduševio sve prisutne.

"U dušu si me dirnuo ToMa. Inače kad god traje nastup uvijek mi nešto komentiramo i govorimo, a toliko smo bili pažljivi, toliko smo te slušali. Ovo je bilo dirljivo, bilo je dostojanstveno, prelijepo i bilo je veličanstveno.", zaključio je Mario Roth.

Antonija Šola izvela je pjesmu "Don‘t Go Yet" pjevačice i glumice Camile Cabello za koju joj je Minea poručila: "Ovo je do sada najbolja scenska izvedba. Izgledaš spektakularno. Vidim da si ti uživala u ovom broju i dala maksimum od sebe, pa si nam time donijela veselje u studio".

Mia Negovetić imala je još jedno eurovizijsko izdanje rekreiravši nastup Hari Mata Harija iz Atene s pjesmom "Lejla".

image

Mia Negovetić

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

"Meni je ovo samo još jedanput pokazalo Mia kakva si ti vokalistica i kako si velika pjevačica jer svaka tvoja transformacija dosada je bila jako, jako blizu originalu i ja ti moram na tome čestitati. Hari Mata Hari ima glazbu na kojoj sam ja odrastao i to je meni jedna od njegovih najdražih pjesama, a ljubav i emocija su valjda jedine stvari na svijetu koje ne treba objašnjavati i tražiti im razloge.", poručio je Mario.

Australska kantautorica Sia, poznata po skrivanju lica kosom, bila je zadatak Marije Kolb, a nastupila je s pjesmom "Unstoppable", dok je Alen Bičević postao Bonnie Tyler.

image

Alen Bičević

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

"Inače nisam ljubitelj Bonnie, ali odsad si mi je približio. Zaista imaš taj glumački dar i nemamo tu što dodati.", istaknuo je Enis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 23:10