VRATIO JOJ SE

Kraj teškog razdoblja: Čovjek koji je Seve godinama pratio u svim životnim bitkama opet uz nju

Upravo njegovim povratkom u Severinin život daje se naslutiti da turbulentno i teško razdoblje polako dolazi kraju
Pjevačica Severina
 Bruno Konjevic/Cropix

Dobro je poznato da o detaljima poslovnog odnosa sa Severinom nikada nisam javno govorio, ali kao što svi naši kolege i prijatelji znaju, nas dvoje smo oduvijek bili nekako svoji. Time me još više vesele budući zajednički projekti - kratko je za Jutarnji prokomentirao obnovljenu suradnju sa Severinom njezin, do nedavno bivši, a sad i službeno iznova menadžer Tomislav Petrović.

Upravo njegovim povratkom u Severinin život daje se naslutiti da turbulentno i teško razdoblje, koje već neko vrijeme proživljava pjevačica, polako dolazi kraju.

Inače, Severina i njen, kako ga je oduvijek od milja zvala, Tomica slovili su punih 17 godina za jednu od najuspješnijih, ali i najdugovječnijih suradnji na domaćoj estradnoj sceni, zajedno su utrli njen put do samog vrha i iza njih je mnoštvo uspješnih projekata.

Upravo iz tog razloga mnoge je šokirala vijest da su lani u ožujku odlučili krenuti svaki svojim putem. Iako se o razlozima prekida suradnje danima nagađalo u medijima, Petrović je, kao i uvijek sve moguće nesuglasice zadržao za sebe i tada također pokazao kako je i dalje Severini podrška.

Da je Severininu karijeru Tomica Petrović ponovo preuzeo u svoje ruke potvrdio je i voditelj njenog PR tima Davor Grgin.

- Mogu vam samo potvrditi informaciju da Severina i Tomislav Petrović surađuju te da se svi u timu veselimo skorašnjim i budućim projektima - rekao je Grgin.

Obnovu suradnje, čini se, obje su strane željno iščekivale, a sve što je stalo između njih sada je zaboravljeno i ostavljeno u prošlosti. Izjava koju je prije nekoliko godina i sama dala Severina, sad opet ima smisla jer nerijetko je isticala da je upravo Petrović, uz njezina sina Aleksandra jedan od najvažnijih muškaraca u njenom životu.

- Kada izgubite čovjeka koji ničega nije vrijedan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kada izgubite čovjeka koji vas je volio, a vi zabrljate, to je najgore. Primjerice, da mi moj Tomica, prekrasan čovjek, kaže zbogom, bila bih očajna - napomenula je tada Severina.

Čini se da je turbulentno razdoblje Severine Kojić polako iza nje.

image
Severina i Tomislav Petrović
Ranko Suvar/Cropix


Severina i dalje vodi sudsku bitku protiv nekadašnjeg partnera Milana Popovića oko skrbništva nad osmogodišnjim sinom Aleksandrom, nedavno se pisalo i kako joj u braku ne cvjetaju ruže, ali upravo je Petrović godinama bio taj koji je zajedno s njom prolazio kroz sve životne bitke i uspjehe.

Pred njima su sada brojni novi projekti, jer Severina tijekom izolacije zbog korona virusa ni najmanje nije poslovno mirovala, a prvi u nizu koncerata ovog ljeta trebao bi biti upravo u njezinom rodnom Splitu 11. srpnja.

U međuvremenu, nakon razlaza pjevačice i njezina dugogodišnjeg menadžera i prijatelja, Severinine se karijere nakratko uhvatio i njezin suprug Igor Kojić, a tijekom iznimno uspješne turneje "The Magic Tour" menadžer joj je bio direktor Star produkcije Alen Ključe, poznat po suradnjama s nekima od najvećih svjetskih glazbenih imena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:50