ULTRAZVUK

Lana Jurčević iznenadila novom snimkom iz bolnice: ‘Pobjegla bih sama od sebe na što ličim zadnjih 30 dana‘

U opis videa dodala je: ‘Udri brigu na veselje‘ i tako dala do znanja da dolaze dobre vijesti

Lana Jurčević

 Tiktok/

- Ja koja si zabrijavam da sam top riba, a bez ovog filtera pobjegla bih sama od sebe na što ličim zadnjih 30 dana. Ali nema veze, idemooo - napisala je Lana Jurčević u videu za TikTok iz bolničkog kreveta, u kojem se našalila na svoj račun snimajući se s uključenim filterom koji joj je promijenio oblik lica.

U opis videa dodala je: "Udri brigu na veselje" i tako dala do znanja da dolaze dobre vijesti.

@lalana

Udri brigu na veselje ? Volim vasss ?

♬ оригинальный звук - Sadu

Također, na TikToku je jučer podijelila snimku ultrazvuka bebe i priložila prigodan zvuk uz video.

- Hej, mamice! Daj da se predstavim! Moje srčeko je počelo kucati danas! I žiiiiiv/a saaam! Volim osjećaj kad čujem tvoje otkucaje. Svaki otkucaj. I onda želim plesati i podignuti ručice i nogice! Sviđa mi se ovdje unutra", pisalo je. "Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program! Već se vidi karakter. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad čujem srce i vidim da smo dobro nakon naše male borbe, nema ljepšeg", piše u videu.

@lalana

????????? Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program:)) Već se vidi karakter ❣️?. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad cujem srce i vidim da smo dobro, nakon nase male borbe, nema ljepseg ❣️❣️❣️

♬ Hey mamiceee - Lalana

Podsjetimo, prije dva tjedna je objavila da je njena trudnoća izrazito rizična, i to fotografijom na kojoj njen partner Filip Kratofil drži krunicu na njenom trbuhu. Kroz teške trenutke su joj pomogli brojni pratitelji i obožavatelji riječima podrške. Razdoblje provedeno u bolnici bilo joj je itekako teško, jer kako tvrdi, primila je više od 70 doza antibiotika u 40 dana.

- "Drži se", "Samo hrabro" i "Jaka Lana" - stoji u nekima od brojnih komentara potpore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:21