JOŠ MALO...

Lana Jurčević odgovorila na pitanje koje sve zanima: Evo kad stiže njezina beba!

Lana Jurčević, od kraja srpnja kada je podijelila da je trudna, na društvenim mrežama iskreno dijeli iskustva trudnoće s fanovima

Lana Jurčević

 Instagram/lana Jurčević/

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević mnoge je oduševila krajem srpnja kada je podijelila radosnu vijest da je trudna. Podijelila je emotivni video u kojem plače, pokazuje test za trudnoću i grli svoj dugogodišnjeg partnera Filipa Kartofila. S datumom 16. 3. u opisu emotivnog videa dala je nagovijestiti koji je to sretan dan kada je saznala za trudnoću.

Na svom profilu Lana realno dokumentira svoju trudnoću i iskreno govori o teškoćama koje su je snašle na tom putu, ali ako je suditi prema objavama ostaje zahvalna i optimistična. Dva tjedna nakon objave trudnoće na društvenim mrežama, Lana je otkazala koncerte zbog zdravstvenih razloga, a potom je objasnila u jednoj objavi s kakvim se komplikacijama u trudnoći susrela. Na društvenim mrežama dobiva podršku i lijepe komentare brojnih kolega sa scene i fanova.

image

Lana Jurčević i FIlip Kartofil

/Instagram/ Lana Jurčević

Sada je u komentarima jednog videa na TikToku dala naslutiti kada ona i njezin dugogodišnji partner Filip Kartofil očekuju dijete. U videu je Lana njegovala svoj trudnički trbuh preparatima za kožu, a jednog Laninog obožavatelja zanimalo je kada stiže prinova.

@lalana Woohooo! POKLANJAMO 10 MAMA BOXEVA! Pogledaj na mom feedu kako ga osvojiti (video s ultrazvukom) ili nam se javi u inbox od @La PIEL by Lana J. pa ti kažemo sve detalje. Ovo je za sve buduće i novopečene mamice ❣️Rok do sutra u ponoć! Za sve ostale - Iskoristite kod LANA30 za -30% na sve proizvode, odnosno cijeli MAMABOX. #skin #skincare #pregnancy ♬ original sound - Lalana

„Ako smijem pitati, kada je termin?“, glasio je komentar na koji je Lana odgovorila.

„Brzooo“, čime je Lana sugerirala da možemo očekivati i te sretne vijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 23:28