70 DOZA ANTIBIOTIKA

Lana Jurčević uplašila obožavatelje scenama iz bolnice: ‘Ovo je početak kraja, ali zahvalna sam...‘

Pjevačica je iskreno podijelila svoje iskustvo iz bolnice kako bi njime bila podrška onim ženama koje prolaze isto

Lana Jurčević i FIlip Kartofil

 /Instagram/ Lana Jurčević

„Ovo je početak kraja”, započela je Lana Jurčević opis videa na Instagramu na kojem su se nizale scene iz bolnice.

„Bila je rečenica doktora dok smo sjedili na odjelu hitne na kojoj sam završila tog ‘nesretnog’ petka”, objasnila je Lana i uplašila svoje pratitelje. Naime, Lana i njezin dugogodišnji partner Filip Kratofil očekuju bebu.

„Znam kako zvuči… i nama su se ‘odsjekle noge’ u tom trenutku, ali ne bih htjela da ovo bude neka tužna priča, već priča u kojoj možemo birati put kojim ćemo ići: kako u neizvjesnosti, s ne tako optimističnim prognozama i u stvarima nad kojima nemamo kontrolu, ipak možemo pronaći onu neku nadu i svjetlo koju je dovoljno da ponekad vidiš samo TI. I tako ide dan po dan, sat po sat, minutu po minutu. I sve prepustiš ‘Onom Gore’”, opisuje Lana svoje iskustvo, ali želi ovu priču posvetiti nekome.

image

Lana Jurčević i FIlip Kartofil

/Instagram/ Lana Jurčević

„Neka ova priča bude posvećena svim ženama od kojih su me dijelili samo zidovi i pokoji bolnički krevet, svim onim ženama koje su tu bile i prije i bit će nakon mene, svim ženama koje prolaze toliko toga, a da o tome ne znamo ništa, da ih ne vidimo i ne čujemo nigdje jer hej, o tome se ‘ne priča’ - to se ne dijeli sa svijetom, to je toliko bolno i osjetljivo da to skrivaš samo za sebe i možda svoj najuži krug ljudi, ako i to... Te žene ne srećemo nasmijane na ulicama i oko sebe, ne gledamo njihove trudničke, savršene slike na društvenim mrežama… Neka ova priča bude posvećena svim lavicama koje se svaki dan bore za svoje bebe, na ovaj ili onaj način, za sve žene i parove koji se bore s tim da postanu roditelji…”, odlučila je Lana iskreno podijeliti s javnosti teme koje se inače drže privatnima.

„Ponekad osjećam da mi Bog ‘servira’ neke situacije kroz koje moram proći da bih negdje nekim ljudima, ovaj put, ženama, možda dala nadu koju imam i ja i koju ne gubim u nijednom trenutku. Da im možda pružim utjehu. Ruku podrške. Makar iz daljine. Ima nas… i lakše je kad te netko razumije, kad znaš da nisi sam u tome svemu. Možda je i ovo neka lekcija meni, da preispitam svoje prioritete, život, razmišljanje…. I vjerujte - itekako jesam. Vjerujte da sam zahvalna i za ovo što se dogodilo, a još zahvalnija jer sam još u ‘jednom komadu’ jer još uvijek to malo srčeko kuca u meni…”, podijelila je dobre vijesti.

Iako je Lana poznata po tome da se trudi biti realna na društvenim mrežama, priznaje da joj nije bilo lako ovu priču podijeliti s pratiteljima.

„Priznajem, trebalo mi je više od 50 dana da skupim snage i hrabrosti da pustim ovo van i ogolim se. Da, primila sam više od 70 doza antibiotika, ‘milijun’ pikanja u vene koje više nisu imale ‘snage’, krvarenje, komplikacije, gomila neizvjesnosti… ali sve će to jednom biti zaboravljeno… Nadam se ipak - za neki viši smisao”, zaključila je. Komentari pratitelja bili su puni podrške.

Podsjećamo, Lana je 27. srpnja s pratiteljima podijelila emotivni video u kojem je otkrila da čeka bebu s dugogodišnjim partnerom Filipom Kratofilom. Sredinom kolovoza podijelila je obavijest da otkazuje sve koncerte zbog zdravstvenih razloga. Već tada je zabrinula obožavatelje koji su se nadali da su Lana i beba dobro. Ljubav nje i Filipa napunila je 6 godina 23. kolovoza kada je Lana podijelila fotografiju iz bolnice na kojoj joj partner drži krunicu na trudničkom trbuhu. Na svim tim objavama dobila je pregršt ljubavi i podrške prijatelja, kolega i pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. prosinac 2023 09:25